miomrje

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About miomrje

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nis

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da li je neko isao preko Leskovacke agencije Global za Slovacku.
 2. Koja agencija izdaje vize za 6000 na godinu dana kod nas ili u Kini.Ima prevara ili laznih obecanja,kome verovati.
 3. Ne znam mom sinu su trazili za produzenje vize preko 1100evra.Tu spada i odlazak u HK.Kazu da su veoma postrili vizni rezim.Z viza je radna viza i nju je tesko dobiti mislim da treba da imas diplomu.
 4. Direktor skole nije bio zadovoljan akcentom i ako mislim da nije los.Bio je u gradu Wenzhou.A pre odlaska su vise puta razgovarali na skajp i slao je svoj govor agenciji kod nekog Akima Wanga.i sve je bilo ok kada je taj snimak prezentovao direktoru skole.
 5. Kome da kazes ako traze pasos sa vizom.U skoli je bila inspekcija i morao je da ide u Peking da resi vizu ali po ceni vecu od 1100evra.
 6. Da li je neko nedavno produzavao i li treba da vadi vizu u Hog Kong.Koliko trazi agencija .Koja vrsta vize i kako se dobija posle turisticke na 6 meseci. A sto se tice Engleskog zna koliko i vecina sto ide u Kinu.Kazu da mu je akcenat los a predaje deci od 10godina.Vise se radilo o nabavci vize jer je agencija trazila preko 1100 evra.U samoj skoli nije imao problem .
 7. Da li je neko nedavno produzavao i li treba da vadi vizu u Hog Kong.Koliko trazi agencija .
 8. Vec se vratio posle 15 dana.Bilo ga strah da ce da izgubi novac i da nece moci da se vrati.Podlego nekim pricama.
 9. On i nije bio u velikom gradu.Vize su skocile nenormalno.Ali sada je gotovo, vraca se.Dobio je otkaz zbog navodno loseg akcenta.Nije hteo da rizikuje i da pada u dugove.Negov prijatelj mora da ide u Koreju po vizu a cena ce biti preko 1300evra.Rezim viza se drasticno promenio u zadnja dva meseca.
 10. Ne znam da li su ljudi koji pisu ovo ikada bili u Kini i probali da budu profesori ili ne.Ali nije bas tako ako imate los akcenat nece vas primit.Moj sin se upravo vraca posle 15 dana jer ima los akcenat a da ne prucamo da je zadnjih dva meseca viza skocila nenormalno i teze je dobiti.Mislim na produzenje vize.
 11. Toga vise nema.Znam osobu koja mora da ide za Koreju jer tako zahteva agencija i da plati preko 1200evra za vizu.na 6 meseci.
 12. Niko ne pominje izdavanje vize.Kada se prvi ide u Kinu dobije se turisticka viza na mesec dana.Od skoro produzenje viza je postalo veliki problem i cenu su drasticno skocile,Za 6 meseci viza moze da kosta i preko 1000e.
 13. Postoji usluga InoCall plus.Hteo bih sa fiksnog da zovem mobilni u Kini.Mislim da je ovako najjeftinije.Ne znam da li skida i pozvanom korisniku i da li uopste radi sa Kinom.Na sajtu pise da je minut 5din. http://open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=&sid=124&id=164 Da li je neko probao.Sin je otisao nedavno ali im je internet ocajan tako da se nismo jos culi.
 14. Da li je neko saradjivao preko skajpa u vezi posla sa aken0810@163.com https://www.facebook.com/profile.php?id=100008384653449