Vagabundo

Members
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

About Vagabundo

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vagabundo

  PRESS-kartice

  U Parizu prolazi za Versaj. Doduše, tražili su mi pečat na legitimaciji ali su me pustili na kraju. Prolazi i za dvorac Šenanso i Šembrun u dolini Loare. U Milanu prolazi za Breru.
 2. Vagabundo

  PRESS-kartice

  Evo svežih informacija Beč: Kunsthistorisches Museum, Belvedere Palace Museum, Naturhistorisches Museum, MuseumsQuartier Wien, Time Travel Vienna, Technisches Museum, Haus der Musik, Madame Tussauds Vienna, Sigmund Freud Museum. Nije potrebno da se najavljujete, dovoljno je da na ulazu pokažete press karticu. Za Šenbrun je potrebna najava. Rim: Rimski forum, Palatin i Koloseum.
 3. Evo i sveže informacije. U septembru sam bio u Hrvatskoj - Zagreb, Krk, cela Istra (Pula, Rovinj, Poreč, Rijeka, Pazin...) 12 dana. Boravili smo u nekoliko kampova duž obale, parkirao sam kola sa BG tablama gde god sam stigao, pričao srpski naravno... Nikakvih problema nisam imao, čak naprotiv, ljudi su bili spremni da pomognu u svakoj situaciji. Nisam ni obraćao pažnju na to da sam sa bg tablama, ponašao sam se kao da sam otišao u Novi Sad, dakle normalno.Verujem da u svakom mestu na planeti možeš da naletiš na idiote, ali eto, ja ih ne videh nigde u Hrvatskoj
 4. Zna li neko da li je moguće da se provede noć na aerodromu u Ajndhovenu? Naime, let mi je u 9 ujutru pa ne bih da plaćam hostel.
 5. Vagabundo

  PRESS-kartice

  Vidim da u Amsterdamu prolazi na par mesta Da li je potrebno najavljivati se mejlom, zna li neko?
 6. Postoji vise vrsta Vibram djonova za različite podloge. Moje cipele su rađene za visokogorstvo i odlično hvataju za krečnjak i dolomit, bilo da je suv ili mokar. Međutim na terenima izgrađenim od peščara, pogotovu ako je mokar, jako se klizaju.
 7. Moje iskustvo sa Timberlandom je dosta loše, veoma brzo su se raspale... Predlažem ti da pogledaš u Planici, prošle godine su imali neke lagane modele za treking.
 8. Vagabundo

  Mape

  Ne verujem da Merkur ima Gruziju, oni prodaju samo svoje karte. Ali možda znaju gde može da se kupi
 9. Vagabundo

  Mape

  Svratih danas do radnje ali nažalost, ne drže karte više.
 10. Baci pogled i na sajt Decathlona. Imaju radnje u Mađarskoj i Rumuniji, pa ako znaš nekoga ko ide u tom pravcu može da ti donese.
 11. Šipke mogu da se kupe verovatno u Iglou a viđao sam ih i u Intersportu. Mada treba obratiti pažnju, postoji više tipova tih šipki, nisu svi isti. Cane, najbolji šator kod nas koji možeš da nađeš (odnos cena-kvalitet), da je lagan i dobar za bicikliranje, jeste Loap u prodavnici Gora. On košta oko 7000 din, pisano je o njemu na ovom topiku. A da li ti je potrebna vreća za spavanje, zavisi od toga u kojim krajevima planiraš da noćiš. Ako planiraš da noćiš na moru, neće ti biti potrebna vreća, ali ako planiraš da spavaš na bilo kojoj planni u Srbiji- cenim da će ti trebati. Smrzavao sam se u ta
 12. Vagabundo

  Mape

  Ima radnja u Vasinoj ulici, u zgradi Filozofskog fakulteta, pored sporednog ulaza u klub Ilegala. Znam da su ranije imali jako puno karata iz celog sveta. Proćiću ovih dana pa mogu da pogledam da li ih ima još uvek.
 13. Zanimljivo je da je Jelena 1234 počela temu, uvela nas u konstruktivnu raspravu i da od tada od nje nema ni traga ni glasa
 14. Moje iskustvo sa kamiondžijama je odlično. Uglavnom su mi stajali na granicama, mada sam neke hvatao i na pumpama. Svi do jednog su mi rekli da su mi stali zbog društva. Kada sam stopirao na rampi na autoputu u Nišu, sve kamiondžije su me pozdravljale ali nijedan mi nje stao. Posle sam video da oni uglavnom staju u hotel Nais da odmore, pa valjda nije ni imalo smisla da me pokupe za par kilometara Na granici ih nikada nisam čekao duže od pola sata, ali to je verovatno sreća