Jump to content

Featured Replies

Posted

Posto me zanimaju raznorazni gadzeti za put sto ne bi bilo i malo preporuka o tome,verovatno ce najgenijalnija otkrica biti od mene al ako jos neko nadje nesto zanimljivo nek se ne stidi da kaze

Najnovije otkrice je aparat za kuvanje vode koji se sklapa,ima i model s podesavanje temperature i na nekim slikama se kao moze  koristiti i kao ringla,valjda se koristi donji deo za to

Kako mi aparat za kuvanje vode obavezan za poneti negde  ovo je genijalno otkrice da postoji aparat i na sklapanje,ok ima manjih modela al se ne mogu porediti sa ovim

Xiaomi Deerma Folding Portable Kettle

10monpt.jpg

• Author

Baterijska lampa..svakom treba za mrak i jos sto sta

Skilhunt HO3  ,mala a jaka,koristi jednu duguljastu bateriju na punjenje i moze sa njom dugo svetleti,ima opcije za jacinu svetla i svetli toliko jako da osvetli celu sumu

ima magnet na donjem delu pa se moze prilepiti na bilo sta od metala,ima signal kad je baterija pri kraju,tj svetli crveno dugme za paljenje,u pakovanju ide i kajis za glavu te se moze staviti na glavu mada nema potrebe jer ima deo sto se zakaci za kajis ili majicu

uzeo sam je s jednog od kineskih sajtova bila je negde oko dvadesetak e i bolju za te pare nema

2iaspvo.jpg

• Author

Da bi svetleli sa lampom ka zvezda treba vam naravno i punjac,od iste firem ima i fenomenalan punjac

mali,lagan za jednu bateriju i ima fora da se moze koristiti i kao powerbank za punjenje telefona i ostalih malih aparata,jednostavno savrsenstvo

Skilhunt M1 Smart Battery Charger with USB Power Bank function

142trpt.jpg

• Author

Privezak nosilac flase,jednostavan privezak na koji se moze zakaciti flasa za vodu,s tim se moze fino flasa ili flasica moze zakaciti na pantalone ili ranac da se ne smarate sa nosenjem,cena oko jedan e ,moze se naci i u evropskim radnjama s jeftinom robom u specijalnim radnjama za kamping je oko pet puta veca cena

a9qsmq.jpg

• Author

Jel neko neka teo da zavali muvu ili komarca nekad i za to postoji genijalno resenje..teleskopski stap,jako prakticna stvarcica koja kad se sklopi ne zauzima previse mesta...za euro ili dva se stvarno isplati posebno za toplije krajevex2o4g4.jpg

• Author

pronasao sam genijalnu spravicu za komarce,kako ne koristim nikakve tablete za malariju treba se nekako obezbediti protiv komaraca,ok ima onih stapica sto se zapale al previse smrde,ok su recimo za napolju,ima neke zujalice na struju koje kao ispustaju neki zvuk ali to ne radi uopste jel sam isprobao nekoliko vrsta i nista se ne desava komarci i dalje zuje okolo,ima i mreze al sta kad izadjete iz njih do recim wc a,ima i jos neki aparati s patronama sto kao sagorevaju te patrone ,nisam isprobao jel su mi slicni kao i stapici tj smrde,ima losioni koji su ok za napolju a sad i za unutra je vec preterano sto zbog cene jer nisu jeftini sto zbog smaranja koze

ima onda druga vrsta aparata sa plavom svetloscu koje privlaci komarce i onda ih sprzi kad nalete na tu spravu i to radi ok ali i da bi to radilo treba se nakaciti na struju a stekeri su uglavnom dalje od mesta gde se spava osim ako neko ne nosi i produzne kablove sa sobom i jos treba da budu mali jel oni veci su previse glomazni za nosenje

ova spravica tu  ima svetlost koje privlaci insekte i umesto da ih przi, uvlaci ih ventilatorom u kutiju te valjda onda crkavaju u toj kutiji,al najzanimljivije od svega je da ne treba obavezno struja vec se moze koristiti sa poverbankom jer ne uzima previse energije kao sprava za przenje vec samo koristi svetlo i ventilator

sve u svemu moze se staviti pored kreveta i izgleda simpaticno,cena je negde oko 15 tak e sto nije ni  jeftino a ni previse skupo ,sve u svemu je jeftinije i zdravije od malarijskih tableta al to treba da bude i jedna od vise zastita  a ne jedina koju cete imati

opmzwn.jpg

• Author

mislio sam da ce jos neko staviti neki gadzet kad ono nigde nikog..strasno kako ste ne zainteresovani za slatke male gadzete?

• Author

kako je vrucina pokusavate se nekako rashladiti verovatno masuci nekim novinama sto naravno smara ruku a i deluje nekako slepacki pa eto ima i za to resenje

Xiaomi VH 2 portabl ventilator,uvek sam hteo neki slican ventilator ali su svi bili krsevi koje sam video,i nisu davali dobar vetar pa sam otkrio ovaj,bio je na akciji za nesto oko 8 e i stigom mi pre neki dan i mogu reci da je super,puni se na usb i baterija traje dosta dugo zavisi koju brzinu namestite ima tri brzine sve ukupno i stvarno dobro hladi,ima i mali stativ na koji moze stajati u tri polozaja i izgleda simpaticno,kolko ce trajati videcu al sve od xiaomija po iskustvu je uglavnom dobro i trajno

vwqxbr.jpg