Jump to content

Featured Replies

Posted

Sve cestitke za sajt,jako dobro uradjeno i smisljeno za sve nas koji smo zeljni putovanja.

Jedno pitanje:Koliko je pouzdan Hospitality Club?Nedavno sam se tamo ubacila,ali iskreno,ne znam puno o istom?! :?

Unapred hvala

Hvala na cestitkama za sajt, nadam se da ces ga koristiti! Ukoliko hoces da budes u toku sa manjim i vecim turama po Srbiji (i shire) kao i sa ostalim planovima i stvarima vezanim za Klub putnika, mozes se prijaviti na mailing listu.

Sto se hospitalityclub-a tice, kao sto si verovatno vec shvatila, citava stvar je zasnovana na poverenju... kako poverenju domacina prema gostu, tako i poverenju gosta prema domacinu.

Za svaki profil se moze napisati komentar na sajtu. Komentari sluze za izgradnju kredibiliteta... ako neko hoce da dodje kod tebe, ili ti hoces nekoga da posetis, predlazem da prvo pogledas komentare za njegov profil.

Naravno, ako si novi clan, jos nemas nijedan komentar... tako da ce tvoj prvi domacin ili gost morati da se osloni u potpunosti na poverenje :) Ideja hospitalityclub-a je sjajna, ali svakako nosi izvesnu dozu rizika... ali, sta bi putovanja bila bez rizika? :)

Moja dosadasnja iskustva sa HC-om su sjajna, svi koje sam upoznao su bili vrlo cool ;)

LP