Jump to content

Featured Replies

Posted

Imam par pitanja ako je neko bio u BsAs-u, zanima me koliko košta karta do tamo, tj za koliko realno najjeftinije se može naći, i kakve su cene tamo smeštaja i svega toga?

hvala puno ;)

Karta je oko 1000 evra, bio je direktan let iz Bg-a, ne znam da li ima i dalje. Ja bi trebalo da idem,ali vec 9 meseci cekam da mi stignu pare, poterao me maler oko nekog posla koji treba da zavrsim. U svakom slucaju, taj put mi je u planu u sto skorije vreme jer bih isla malo da usavrsavam spanski. Sto se smestaja tice, ima i jeftinije i skuplje, uglavnom kako sam cula moze se naci za svaciji dzep, najskuplja je karta.

• Author

hmm pa tih 1000 eura mi se nešto ne sviđa, sve sam se nešto nadao da može i za malo manje... tj ja sam našao za 800ak (sa taksama) al ja kontam ako ja kao laik mogu da nađem za 800, možda neko zna kako i za 700 ;)

ja sam našao za 800ak (sa taksama) al ja kontam ako ja kao laik mogu da nađem za 800, možda neko zna kako i za 700 ;)

650 Air France-om iz Beca u novembru, dodaj jos 50 do Beca i eto ti za 700

ili za 560 Iberia-om iz Milana,a do Milana bus-om (90-100 eur) ili Wizz-om iz Temisvara

ovo sam iberijom je odlicna cena, jer su karte za argentinu uglavnom malo skuplje, cak i ako letis po j. americi, za argentinu je uvek skuplja karta od ostalih destinacija..

Na čije proleće, naše ili njihovo?

• Author

jel mi preporučujete da idem po agencijama? (HRG ili tako nešto) ili da tražim preko neta?

i ja sam mislio na naše proleće, ili eventualno leto... kad je najbolje otići??

p.s. vukad, u kom periodu si ti našao za tu lovu preko iberije iz milana?? ja tražim 880 eura najjeftinije

p.s. vukad, u kom periodu si ti našao za tu lovu preko iberije iz milana?? ja tražim 880 eura najjeftinije

U novembru, izvinjavam se nisam obratio paznju da te interesuje prolece.

i ja sam mislio na naše proleće, ili eventualno leto... kad je najbolje otići??

Naše proleće = njihova jesen

Naše leto = njihova zima, a oni su na krajnjem jugu južne hemisfere, tako da to stvarno znači hladnoću.

Srednja temperatura Buenos Aires: http://www.worldtravelguide.net/country/14/climate/South-America/Argentina.html

• Author

E hvala na info, pazi kad uopšte nisam razmišljao o tome, doduše evo sad gledam prosečne temperature u februaru su oko 20ak stepeni, što je poprilično okej... (pošto mrzim vrućinu)...