Jump to content

Featured Replies

Posted

Znaci radi se o letu od 13 sati iz Pariza do Bangkoka, a jelo kosta 13 evra. Da li se isplati kupiti unapred ili je bolje ako kupim hranu u avionu? Trazio sam malo po internetu i nisam nasao da je neko kupio ovaj pre-ordered meal, a cini mi se da bih dobio samo malu kutijicu nudli za tih 13 evra pa nisam siguran da li se isplati. Jel leteo neko sa AirAsiom i moze da podeli iskustva?

• Author

Nista, kupio dve karte Pariz-Kuala Lumpur za 260 evra po osobi u jednom smeru. Sad je neka promo akcija za mart ako nekoga zanima. Do Kuala Lumpura pise da je 120 evra ali ispadne jos toliko nakon svih taksi, rucka, prtljaga itd, a do Bangkoka je 170 evra + takse.

Ja sam na letu od Kuala lumpura do colomba kupio hranu. I posle one super hrane na Tai, Singapuru i maleziji, ova u avionu je bila totalno bez veze. malo rize i nekog preliva. Bolje je snabdeti se jos na "kopnu".

• Author

Pa da ali kako avion kreće iz Pariza koji isto tako nije baš jeftin, onda se valjda isplati kupiti jelo na avionu. Našao sam neki sajt gde su neki Englezi napisali da treba kupiti taj pre-ordered meal jer se može dogoditi da na avionu ponestane hrane, pa onda ne dobiješ ništa. Ako rezervišeš unapred onda garantovano imaš nešto za jesti tokom 13 sati leta.