karlito

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About karlito

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

677 profile views
 1. Pozdrav svima, kupljene karte za Bangkok 07-22.11. Plan je otprilike tri dana Bangkok, tri Chiang Mai, ostatak jug. Razmišljamo o Krabiju i Koh Lanti, prva opcija je bio Koh Tao ali koliko vidim ne preporučuje se ići u novembru zbog vremena. Interesuje nas priroda i relaksacija, a ne mas turizam. Ako neko od iskusnijih ima preporuku za neko drugo ostrvo ili za neki gotivan smještaj bio bih zahvalan.
 2. karlito

  online placanje avio karte?

  Ma jesam većinu sajtova. Sve je skuplje barem 30 evra, izgleda da ima neka šema sa španskim sajtovima. Primjetio sam i na drugim sajtovima/forumima koji se bave putovanjima da preporučuju kupovinu preko rumbo.es. Probaću još i sa kreditnom maestro ako je uspijem naći.
 3. karlito

  online placanje avio karte?

  Na sajtu rumbo.es daju popust nekih 20E po karti kod plaćanja maestro karticom, ali samo na španskoj verziji. Isto i na lastminute.com čak i veći popust ali sa diners karticom i isto samo na španskoj verziji.
 4. karlito

  online placanje avio karte?

  Pozdrav svima, pokušavam da kupim karte preko rumbo.es i stalno mi izbacuje poruku da je došlo do greške, transkacija nije obavljena, molimo pokušajte ponovo. Koristim maestro debitnu karticu. Da li mora da bude kreditna ili je nešto drugo. Da napomenem odmah da na kartici imam dovoljno para.
 5. karlito

  Jeftine avio karte

  Akcija Air Asia, karte već od 3USD Booking Period : 22 June 2015 - 28 June 2015Travel Period: 15 February 2016 - 31 August 2016 http://www.airasia.com/ot/en/promotion/rr1780208.page?icid=iae832hpmba
 6. karlito

  Jeftine avio karte

  Da, ne izadje uopste povoljnije. U svakom slucaju hvala. Zna li neko hoce li biti uskoro kakve promocije kod TAPa, bila je jedna prije mjesec dana mogle su se naci karte za oko 140 eura, pa se razmisljam da li cekati ili ne.
 7. karlito

  Jeftine avio karte

  Pozdrav svima! Pokušavam da nađem povoljan povratni let za Portugal iz Bosne, Srbije ili Hrvatske. Planirao sam odmor početkom septembra, ostao bih 12-14 dana. Za sada najpovoljnija opcija je TAP iz Zagreba za 185 eura. Ako neko ima prijedlog željno iščekujem.