Jovana94

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Jovana94

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

466 profile views
 1. Jovana94

  On line check in

  A da li moram unaprijed da odaberem sjedište ili mi ga oni tamo mogu dodijeliti? Hvala mveruovic.
 2. Jovana94

  Prevoz od aerodroma

  Hvala puno.
 3. Jovana94

  Viza za SAD

  Hvalaaa.
 4. Jovana94

  On line check in

  Air France operated by Delta Airlines.
 5. Jovana94

  On line check in

  Beograd-Dizeldorf (Air Serbia) Dizeldorf-Atlanta (SAD) -Air France Atlanta-Nju Orleans (Air France)
 6. Jovana94

  Viza za SAD

  A da li onda u Nju Orleansu idem opet na imigraciono ili ne?
 7. Jovana94

  Prevoz od aerodroma

  Pogrešno sam se izrazila. Mislila sam na aerodrom u Beogradu. Dolazim u Bg u nedelju, a u ponedeljak rano letim iz Beograda. Pa mi treba smještaj blizu aerodroma ili ako nema ništa od smještaja, da li ima neki bus koji ide za aerodrom oko 4 ujutru. Izvinjavam se zbog zabune.
 8. Jovana94

  Viza za SAD

  Putujem za SAD ovih dana, pa me interesuje sledeće. Naime, letim iz Beograda za Dizeldorf, Dizeldorf-Atlanta, Atlanta-Nju Orleans. Da li neko zna moram li da se javim u imigraciono na prvi aerodrom na koji sletim (Atlanta) ili na zadnji (Nju Orleans)?
 9. Jovana94

  On line check in

  Da li neko zna moram li da se čekiram online za letove preko Air Serbie i Air France? Prvi put letim, pa mi nije svejedno, ne bih da nešto ne uradim kako treba.
 10. Jovana94

  Prevoz od aerodroma

  Ćao svima. Ja letim u ponedeljak iz Beograda za Dizeldorf ujutru u 06:35. Pa me zanima da li neko zna neki jeftiniji smještaj blizu aerdroma, ili ako ne znate, onda kakve su mi opcije da se prevezem do tamo ujutru u 4 sata?
 11. Jao, pa da, ja sam totalno zaboravila da sad imaju letovi Wizzom za Budimpeštu. Ideja ti je odlična Draganče! Onda ću to definitivno jer nema potrebe gubim 2 dana na put do Budimpešte kad ovako mogu odmah, i to čak za manje novca. Ne, ne planiram da se uopšte nosam sa koferima. Ruksak na ramena, i put pod noge. Hvala na savjetima svima!
 12. Ukupno bih ostala nekih 7-8 dana najviše. Prvobitni plan je i bio da prespavam i u ostalim gradovima, nego kad sam počela da sračunavam, bojala sam se da će mi 700 eura biti malo. A pri tom uopšte nisam gledala neki skup smještaj, uglavnom nešto sto je 20ak eura po osobi dnevno. Ali evo, razmotriću tvoju varijantu ako već misliš da mogu lagano da prođem sa ovoliko novca, to bi mi svakako tek odgovaralo.
 13. Ovo je konkretno bio clanak iz online novina.. Tako da se nadam da je ovako kako vi kazete. Inace, sta mislite li da je dovoljno da ponesem 650-700 eura za rutu koju sam napisala? Znaci sto se smjestaja tice, bile bi tri noci, ostalo po vozovima. I vezano za ono putno osiguranje, vadi li to iko uopste, mislite li da je potrebno?
 14. Raikkonen, hvala ti na informaciji. Ja sam do sad išla samo dnevnim za Budimpeštu i stvarno je sve bilo ok, osim jednog tipa koji je neprestano buljio, a izgledao je kao psiho iz filma "Silence of the lambs", ali bukvalno. Dobro je pa je izašao nakon tri-četiri stanice, posle je sve bilo super. Eto otkud potiče moj strah i nepovjerljivost, a inače sam baš ljubazna prema strancima i uopšte ljudima, i volim da komuniciram. Laza GNR, evo ovakve priče na primjer: "Posebno je interesantan voz 341 koji ide iz Budimpešte. – U njemu se voze „profesionalne zanatlije„ koje oko tri ili četiri sata ujutro uđu u Subotici i ako vide da nema policije, voze se obično najduže do Novog Sada, a ponekad Inđije ili Stare Pazove. Oni nakon ulaska u voz, dok su putnici pospani, šetaju hodnikom i kad dođu do spavaćih kola i kušeta, ako su zaključana i obezbeđena lancima, oni ih seku kleštima i ulaze u odeljke, pri tome gume na vratima seku skalpelom i potom neopaženo kradu, odnosno uzimaju pare i ono što može stati u džep, a desi se da uzmu i laptop ili telefon ."
 15. Ćao svima. Vidjela sam da ima slična tema, ali nisam baš uspjela da nađem odgovor. Naime, ja planiram da putujem Podgorica-Beograd, Beograd-Budimpešta, Budimpešta-Bratislava, Bratislava-Krakov, Krakov-Prag. Što se noćenja tiče, prespavala bih jednu noć u Budimpešti (bila sam tamo jednom, ali želim da vidim još neke stvari koje sam željela, a nisam uspjela prošli put), i u Pragu bih spavala dvije noći jer ne želim da ga samo na brzaka obiđem. Za ostale gradove imam cijeli dan (dođem rano ujutru, cijeli dan po gradu, a naveče vozom za sledeće odredište), tako da mislim da će biti dovoljno. Planiram da uglavnom putujem noćnim vozovima, pa me interesuje koliko su uopšte bezbjedni. Putovala bih sa drugaricom, pa mi nekako nije skroz svejedno jer sam čula različite priče o tim noćnim vozovima.