kolumbian

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About kolumbian

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kolumbian

  Vijetnam

  To je preskupo, stan 20 minuta vožnje od centra Beograda, dvosoban je 180 evra. Zašto su toliko velike cene u Vijetnamu?
 2. kolumbian

  Vijetnam

  Koliko košta normalan život u Vijetnamu?
 3. kolumbian

  Vijetnam

  😪😊 @Dodik nismo bili po Vijetnamu, ali ovo što smo videli za mesec ipo dana. Sem možda airbnba, ništa nije bilo jeftino. Taj durijan je meni ukusan ali baš skup. Sve je znatno skuplje osim nekretnina, ali eto u Laosu su one bile paprene, tipa kao da smo u Tokiju a ništa naročito. Ne znam, ja ne vidim neki prijatan život tamo, samo pakao
 4. kolumbian

  MSG, GMO, kvalitet i bezbednost hrane

  A da, durijan je tako skup. Ne kapiram u opšte kako lokalci to priušte. sto grama je durijana kao pola kile sira.
 5. kolumbian

  MSG, GMO, kvalitet i bezbednost hrane

  Ovo što smo videli po Tajlandu, Laosu i Kambodzi je katastrofa. Ako želiš nešto kvalitetnije moraš da platiš duplo nego u Evropi. Ne vredi lagati ljude da mogu živeti na uličnoj hrani, deca nam se prvu nedelju odmah imali probleme velike sa stomakom. Deset puta je jeftinija i bolja Evropa i Beograd.
 6. kolumbian

  Život priča

  Šta je to prečišćivač vode? soda bikarbona? Da li planirate za Juž Ameriku da kupite osiguranje?
 7. kolumbian

  Život priča

  vaš iskren savet... za koje zemlje je ono MUST HAVE? tipa ako vam se nešto desi, bolje da ga imate.
 8. kolumbian

  Život priča

  Snežana, interesuje me koje zdravstveno osiguranje predlažete?
 9. kolumbian

  AIRBNB iskustva

  @noskich ne uklapa se jer je doplata za preko dve osobe. Mi smo i upisali u to adresu sa AirBnBa, ne znam onda ako je zabranjen zasto je onda povoljniji i svuda prisutan po Tajlandu.
 10. kolumbian

  AIRBNB iskustva

  Ne znam. Nikada se nije desilo da upravo stanara sprovodi zakone. U Americi kada smo bili, stvarno se je postovao propis i nisi mogao da iznajmis.
 11. kolumbian

  AIRBNB iskustva

  Izvinjavam se, zasto nas trolujete sa preskupim linkovima gde je doplata za decu!!! Plus daleko. Airbnb je zakon. Ali je zabranjen od uprave zgrade. Da je zabranjen generalno ne bi postojala mogucnost da se uopste rezervise. Nije prvi put da putujem. Ovo je service apartment na 18 spratu pored reke, prelepo, bozanstven pogled. Zgodno mesto. Ja samo kazem, da na ulazu tako pise. Inace je zgrada prazna!!! Kako ljudi prezivljavaju prazne stanove! Koji je smisao da ti uprava stanara brani goste. Daa. Stvarno cudno! !!! https://m.imgur.com/gallery/2PMAfUp https://imgur.com/a/bVOIrIs
 12. kolumbian

  AIRBNB iskustva

  Ne odgovaraju na nase poruke. U soku smo, zasto je onda veca ponuda preko airbnb nego bookings i agode ako je AirBnB zabranjen??? Agoda je preskupa. Hoteli su krs na agodi. Ponude su neprimamljive. Ovo nije zabrana od strane vlasti ovo je zabrana od strane uprave stanara takozvani building menagment. Lokacija je super, sve predivno. Hotel pored je deset puta skuplji, upravo smo danas pitali. Predlozite nam nesto za 50 dolara na noc, a da ima klimu i dve sobe?
 13. kolumbian

  AIRBNB iskustva

  Hej, ljudi.. u zajebanojsmo situaciji u Bangkoku, Tajland. Dakle dosli smo u prelep oblakoder, ali na ulazi pise onako istaknuto pored lifta. Uprava ove zgrade zabranjuje bilo kakvu vrstu dnevnog iznajmljivanja ili AirBnB, sve slucajevo prijavljujemo turistickoj policiji... bla bla bas smo se iznenadili i kako sada da to objasnimo AirBnBu da zelimo zamenu za nesto sto je sigurnuje? Upomoc!!! Ovo nam se nikada nije desilo, velika neprijatnost...prosto nas strah jer smo sa detetom.