jovan1980

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jovan1980

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jovan1980

  Transsibirska

  Ma slusao sam nekog ruskog lekara, to je bilo na njihovoj tv, pretpostavljaju da ce se sve stvari vratiti u normalu pocetak juna, tako da polovina juna ili juli moci ce normalnoda se putuje. Ako ne, tako je kako je, ali verujem da ce sve biti u redu.
 2. jovan1980

  Transsibirska

  poslao sam ti mail u inbox pa se dogovaramo.
 3. jovan1980

  Transsibirska

  pa dobro ako ne bude, onda se posto ne moze putovati ali ja verujem da ce ovo proci negde krajem prve dekade maja.
 4. jovan1980

  Transsibirska

  Pozdrav jel ima neko zainteresovan da posle ove epidemije negde tamo u junu ili julu onako neplanski od grada do grada zapaliko transsibirskom zeleznicom.Kao neki restart za posle ovoga svega.
 5. jovan1980

  Latinska Amerika decembar, januar, februar

  Pozdrav , broj dana sam okvirno napisao kao i trosak koji je vise kao cilj nego kao limit. Sa cenom sam vise hteo da skrenem paznju da sam vise za putnicke jeftinije varijante, gde ti nije bitno kakavje hotel vec samo da je uredan i bezbedan, putnik sam nisam turista. Sto se tice perioda slazem se da bi najbolje bilo januar i februar ako tada uspemo pronaci jeftine karte, karte su najjeftinije iz Venecije, Trsta ili Beča, cena prevoza do tamo je daleko manja od razlike koju bi placali iz Beograda. U svakom slucaju ostaje mi jedna nedoumica da li da kroz latinsku ameriku putujemo busom ili avionom izmedju glavnih gradova, po meni bolji dozivljaj bi bio stopiti se sa obicnim svetom u autobusima ali mozemo negde i avionom. Sto se tice same organizacije tamo mislim da je bitno samo da kupimo kartu i bukiramo smestaj za prvih par dana a onda polako korak po korak kako putujemo tako i pronalazimo smestaj jer mozda se zadrzimo negde duze negde krace , negde ne planirano jer nam se svidelo. Sve u svemu bitno je da ponesemo novac, pasos, osnovne stvari i najvaznije dobru volju i pozitivnu energiju. Dugo nisam bio na sajtu, izvinjavam se sto tek sada saljem odgovor.
 6. Pozdrav već duže vreme planiram put u Južnu Ameriku, planirao sam leteti za RIo i biti neko vreme u Brazilu, omda se busom uputiti ka Argentini uz prethodno obilazak vodopada Iguazu, iza Arggentine busom za Čile, zatim Boliviju i na kraju Peru odakle bi se ivratio za Evropu. Okvirno ukoliko bi put trajao nekih 30 do 40 dana ukoliko bi sada tražili kartu suma sumarum bi troskovi izasli oko 2000e. Ako je neko zainteresovan neka piše pa možemo štimati plan zajedno.