jovan1980

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jovan1980

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jesi li za odlazak sa agencijom ili solo

  ja sam za solo kombinovano i more i Kairo, Aleksandrija i krstarenje

 2. Pozdrav , da li ima neko ko bi isao u Rusiju na par nedelja i naravno transsibirska sa svim zadrzavanjima usput gde nam se svidi. Takodje hteo bih obici gradove zlatnog trougla i manastire, takodje i Pskovo Pecorski manastir. Takodje naravno predivni Sankt Petersburg. Sada ima jeftinih karti iz Beograda direktnih. Hteo sam prosle godine ali granice su bile zatvorene nije se moglo putovati. Sada je rusija jedna od zemalja koje su nam otvorile vrata. Period putovanja bi bio polovina juna do polovine jula ili maj kraj maja ima opcija trenutno.
 3. Ja sam za Egipat ali malo drugaciji, ne za prosto let do hurgade ili sarma pa onda lencarenje u all hotelima. Ako si za avanturu po Kairu ,od Kaira do Aleksandrije, lutanje po Ptolomejskoj prestonici , posle povratak za Kairo pa za proputovanje istim onim putevima i prevozom koji ide obican svet do Asuana i onda na kraju moze nekolik dana odmor u Hurgadi.
 4. Ma slusao sam nekog ruskog lekara, to je bilo na njihovoj tv, pretpostavljaju da ce se sve stvari vratiti u normalu pocetak juna, tako da polovina juna ili juli moci ce normalnoda se putuje. Ako ne, tako je kako je, ali verujem da ce sve biti u redu.
 5. poslao sam ti mail u inbox pa se dogovaramo.
 6. pa dobro ako ne bude, onda se posto ne moze putovati ali ja verujem da ce ovo proci negde krajem prve dekade maja.
 7. Pozdrav jel ima neko zainteresovan da posle ove epidemije negde tamo u junu ili julu onako neplanski od grada do grada zapaliko transsibirskom zeleznicom.Kao neki restart za posle ovoga svega.
 8. Pozdrav , broj dana sam okvirno napisao kao i trosak koji je vise kao cilj nego kao limit. Sa cenom sam vise hteo da skrenem paznju da sam vise za putnicke jeftinije varijante, gde ti nije bitno kakavje hotel vec samo da je uredan i bezbedan, putnik sam nisam turista. Sto se tice perioda slazem se da bi najbolje bilo januar i februar ako tada uspemo pronaci jeftine karte, karte su najjeftinije iz Venecije, Trsta ili Beča, cena prevoza do tamo je daleko manja od razlike koju bi placali iz Beograda. U svakom slucaju ostaje mi jedna nedoumica da li da kroz latinsku ameriku putujemo busom ili avio
 9. Pozdrav već duže vreme planiram put u Južnu Ameriku, planirao sam leteti za RIo i biti neko vreme u Brazilu, omda se busom uputiti ka Argentini uz prethodno obilazak vodopada Iguazu, iza Arggentine busom za Čile, zatim Boliviju i na kraju Peru odakle bi se ivratio za Evropu. Okvirno ukoliko bi put trajao nekih 30 do 40 dana ukoliko bi sada tražili kartu suma sumarum bi troskovi izasli oko 2000e. Ako je neko zainteresovan neka piše pa možemo štimati plan zajedno.