gradjanka sveta

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

About gradjanka sveta

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. gradjanka sveta

  Britanske vize

  Hvala.
 2. gradjanka sveta

  Britanske vize

  Pozdrav svima, molim za malu pomoć (isčitala sam poslednje 4 strane, ali nisam naišla na odg.) IUpućena sam sve kako i gde da apliciram, ali mi je ostala samo nejasnoća kad i gde se vrši plaćanje ? Da li može on line da se plati, po popunjavanju formulara i da li ima veze ako je kartica na tuđe ime, ili se uplata vrši u nekoj od banaka, pre prijavljivanja? Unapred hvala na odgovoru.
 3. gradjanka sveta

  Maroko-prakticni saveti

  Jesu li ti odgovorili?
 4. gradjanka sveta

  Maroko-prakticni saveti

  Sa sigurnošću tvrdim da se na graničnim prelazima ne može dobiti viza, pogotovo što se prešlo na novi način viziranja i nemoguje je izvaditi je tako.
 5. gradjanka sveta

  Maroko-prakticni saveti

  To što se tamo dešava je minimalno u odnosu na sve ostale zemlje gde je sve i krenulo.. može se uporediti s bilo kojim prosečnim štrajkom s kojim se svakodnevno srećemo ovde u Srbiji, tako da je sasvim bezbedno.. Uostalom, politička situacija i uopšte društveno-socijalna slika je potpuno drugačija u odnosu na ostali arapski svet jer se sa dolaskom Kralja Mohameda VI sve pokrenulo na bolje, što je narod i osetio.
 6. gradjanka sveta

  Maroko-prakticni saveti

  U Maroku je potpuno bezbedna situacija, nema nikakvih nemira niti neuobicajenih desavanja, tako da slobodno mozete ici..
 7. gradjanka sveta

  Vize, još uvek

  p.s. Nadam se da ste dobili vizu i da nosite fine uspomene ;-D
 8. gradjanka sveta

  Vize, još uvek

  Jeste da je ovaj post postavljen pre godinu i više dana, ali prosto nisam uspela da odolim, da ne iznesem i svoje mišljenje o tekstu, koji jeste vrlo simpatično napisan, ALI.... Šta tu nije ok što se traže neki osnovni dokazi o putovanju/putniku?? Zar to nisu već sva dokumenta koja imate kod sebe i da vam ih ambasada i ne traži: rezervacija avio karte ili bilo kog drugog oblika prevoza, rezervacija smeštaja bar za prvih par noći kad stignete u Maroko i potvrda o zaposlenju, ili o izdržavanju ako ste ne zaposleni?! Ne radi se tu o tome da "oni misle da će te vi EMIGRIRATI" u Maroko "ne toliko traženu" destinaciju, već se radi o tome da između zemalja postoji neki reciprocitet i neka procedura koja mora da se ispoštuje... samo to, ne da bi vas neko maltretirao ili šta znam šta još... Takođe, bilo bi fino da razmislite i o tome šta je to što ambasada naše zemlje traži za marokanske državljane i koliko za njih traje procedura, pa da onda tek donosite sudove i zaključke...I da, možda Maroko "nije toliko tražena" destinacija u Srbiji, jer nema direktnog leta što uvećava cenu aranžmana, ali daleko od toga da se na osnovu toga može iznositi takva tvrdnja )