makisa68

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

About makisa68

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. makisa68

  Easy Jet

  Kod easyjet nije bilo ogranicenje u kilazi samo dimenzije ako nisu promenili!?
 2. makisa68

  Easy Jet

  Nisi me razumeo pretender hocu da kazem da u avionu nema zive duse a lete dva puta dnevno. Naravno tu je wizz a ima i drugih kombinacija.
 3. makisa68

  Easy Jet

  A zamisli koliko ih je na Parizu u avionu gde leti dva puta dnevno!
 4. makisa68

  Pegasus Airlines

  Kad izadjes iz aviona pratis tablu tranzitni putnici samo tu povedes racuna dalje ce ti se kasti samo ali i ako produzis neces pogresiti nego ces ponavljati proceduru iz pocetka i sigurnosna kontrola ponovo!
 5. Na kraju ce ostati kod nas samo air serbia. Od 15 januara i tap ukida let za Beograd. Veselo!!!
 6. makisa68

  Jeftine avio karte

  Postoji grupna karta ali ne preko cluba! Menjanje imena do 72 sata pre polaska ali se nikad ne isplati kupovati sem u ovakvim situacijama u slucaju promene!
 7. makisa68

  Easy Jet

  Jos jedno iskustvo. Let za Rim 04.10. avion sleteo pre vremena, ali iamaju problem sa nekim senzorom i pilot izace i objasni putnicima sta se desava. Ovo pricam jer sam isto imao situaciju i sa airsrbijom gde niko naravno ti nista ne kaze i ne izvinjavaju se. U medjuvremenu stize sms od easyjet da mozemo koristiti vaucer za osvezenje ali na aerodromu niko o tome nema pojma ili se pravi lud! Posto mi imamo specijalan aerodrom gde se sekjuriti kontrola radi na gejtu ne moze se napolje i naravno putnici protestuju! Otklanja se kvar i nakon sat kasnjenja avion je spreman za poletanje. Ponovo kapetan sve sacekuje na ulazu i izvinjava se za kasnjenje kao i na izlazu ponovo. Elem u povratku 08.10. na samom ulasku gomila otkazanih letova. Pomislih da nije ponovo situacija od pre nekoliko dana, medjutim na aplikaciji pise da je strajk kabinskog osoblja u Italiji. Za nas let i dalje stoji da je on time, ali sa naznakom procitajte obavestenje. Medjutim poleteo je na vreme a otkazali su let iz Milana. Pitam na ulasku zar vi ne strajkujete i oni ljubazno odgovaraju kao u poverenje da je to laz da kompanija sama redukovala letove. Kome je sad verovati!?
 8. Ukidaju Beograd - Milano od kraja marta.
 9. makisa68

  Easy Jet

  Super, a ovim nasim strucnjacima puko sajt trenutno!!!
 10. Dobra je bila kombinacija Zeneva - Lisabon medjutim menjaju red letenja od novembra a od marta ukidaju pored Rima i Milano
 11. makisa68

  Easy Jet

  Pa kako se wizzair obogatio a ne kazu da smo mi jeftinije putovali a ne oni obogatili. DVA aviona su imali ovde u bazi i koliko linija da bi na kraju pobegli odavde. Kao povlasceno placali taksu po 9.6 po putniku a airserbia 12 eura ali ne kazu da su oni platili tih 9.6 a airserbia nije. A popunjenosti njihovih aviona da ne pricamo! Svaki dan se moze procitati kako se u nasoj okolini otvaraju nove linije samo se kod nas ukidaju. Na primeru wizzaira koji otvara iz Budimpeste za Lisabon a nakon otvorene linije za Moskvu uveli su nekim danima i dva leta. U subotu jedan pravac za Moskvu sa cuvenom airserbia oko cetrdesetak hiljada a wiz air sa torbom nesto malo preko 110 eura. Na ovu temu moze da se prica danima ali uzalud!!! Opet nas zatvaraju u tor i sta ima kud da idete!!!
 12. makisa68

  Easy Jet

  Meni sve vise lice da su tumesani aerodrom i airserbia!? KATASTROFA!
 13. makisa68

  Easy Jet

  Alitalisa je otkazala u 14.50
 14. makisa68

  Easy Jet

  Vracaju ceo iznos na karticu bez ikakvih problema!
 15. makisa68

  Easy Jet

  Strajk kontrole lata u Italiji po ko zna koji put!!!