belacevic

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

About belacevic

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. belacevic

  Viza za Paragvaj - zna li neko?

  Да ли неко је неко у скорије време вадио визу за Парагвај?
 2. belacevic

  Jeftine avio karte

  Мени су рекли да важи за карте купљене ван попуста и кад не постоји други начин уклапања лета (ма шта то значило)
 3. belacevic

  Put u Brazil

  ...Као на пример овог јутра Може да се нађе за ову годину повратна Београд-Сао Паоло са преседањем у Дохи за 504 евра
 4. belacevic

  Put u Brazil

  Ако летиш из Србије Катар ервејз зна да има добре понуде
 5. belacevic

  Lonely Planet

  Имам ја из 2007, ако је још актуелно јави се
 6. belacevic

  Jeftine avio karte

  Катар ервејз даје попуст до прекосутра (13.11.), конкретно сам гледао летове на релацији Београд-Бангкок за крај фебруара/почетак марта и има карата по цени од 530 евра
 7. belacevic

  Pegasus Airlines

  У јануару, за чланове виз клуба, без плаћеног пртљага повратна Будимпешта-Тел Авив може да се наће за 16000 форинти, што би требало да је око 55 евра.
 8. belacevic

  busom do Beca - iskustva

  Ја се слажем са Рељом и молим госпођу да напише још неко своје искуство са путовања
 9. Поскупеле су - на теми јефтини летови сам навео пар примера који су били актуелни до пре 2 дана, више по тим ценама ни са попустом нема
 10. belacevic

  Jeftine avio karte

  Био сам нејасан - цене које сам навео су за чланове Виз клуба. И даље има по истим ценама (2200 динара)
 11. belacevic

  Jeftine avio karte

  Можда сам досадан али неком може да користи У новембру, децембру и фебруару пар датума Бг-Лондон Лутон - повратна 30-40 евра У новембру Бг-Базел, Брисел, Меминген, Дортмунд, Париз - повратне 20 евра
 12. belacevic

  Jeftine avio karte

  Па пази - пишемо о јефтиним летовима, ко хоће да иде претпостављам да унапред зна те информације о визи. Даље, из Београда за Скандинавске дестинације (Осло, Гетеборг, Стокхолм, Малме) од средине септембра па надаље, могу често да се нађу повратне карте за мање од 20 евра (опет за чланове)
 13. belacevic

  Jeftine avio karte

  Нешто ових дана проучавам Визове летове и занимљиво ми је да у октобру и новембру има много летова на релацији Будимпешта-Баку за 30 евра (цена повратне карте за чланове Виз клуба)
 14. belacevic

  kosovo

  Призрен је одувек имао неки мулти-култи шмек - стари град, стара царска престоница, са битним споменицима како за СПЦ тако и за Исламску заједницу па и за католике (у центру, неких 100 м изнад Цркве Светог Ђорђа налази се и нека битна катедрала). Постоји урбана легенда да до последњег дана бомбардовања није било никаквих проблема међу грађанством и да се седело најнормалније у кафићима (поједини локалци с којима сам причао кажу да се све променило приливом разноразних људи са стране од 1999. па наовамо). Чак и после 17.марта није било чудно чути неког да прича српски с обзиром да у Призрену и околини живи доста Муслимана Бошњака. Пре одређеног времена обновљен је део грађевина девастираних 17.марта, отворена је Богословија тако да данас тамо у школу иду клинци који причају српски, седиште Рашко-Призренске епархије је тамо, људи су опет почели да се тамо венчају...све у свему уобичајена је ствар видети Србина на улици. Такође, постоји доста културних манифестација- фестивал документарног филма, џез фестивал... Углавном, моје искуство говори да је популација прилично урбанија и модернија, ајде да кажем и либералнија - иако сва три наведена израза не волим него што је у осталим градовима на Космету. На страну што је, мени лично, Призрен један од најлепших наших градова. Наравно, опет наглашавам да је потребно бити опрезан као и свуда. Дреница јесте небезбедна и тамо су остала само три села у којима живе Срби а централно место Србицу односно Скендерај сам посетио само у пропутовању за манастир Девич. Пријатељу се десила незгодна ситуација на најобичнијој бензинској пумпи и то у релативно скорије време. Најнебезбедније и најнапетије, по мом искуству, је у Ђаковици.
 15. belacevic

  kosovo

  Слажем се са мверуовићем и са Рељом. Ја у просеку доле идем једном месечно већ дуги низ година, хтео-не хтео не можеш да се осећаш безбедно (донекле да изузмем Призрен, ипак је другачији град од осталих), увек треба да се буде на опрезу, а има градова где апсолутно није препоручљиво да се проговори српски или да провале да си из централне Србије. Али, као што сам већ раније у овој теми написао "Уз здраворазумско резоновање и понашање може се путовати без проблема". С друге стране није у реду људе саветовати да иду опуштено кад ситуација није нимало опуштена.