chivitli

Administrators
 • Content Count

  2,037
 • Joined

 • Last visited

About chivitli

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Barselona

Recent Profile Visitors

43,571 profile views
 1. chivitli

  Prijava odlaska u inostranstvo?!

  Prati temu na https://www.klubputnika.org/forum/topic/14250-odjava-iz-srbije/?do=findComment&comment=198478
 2. chivitli

  Odjava iz Srbije

  Ovo sam i ja mislio, ali su me demantovali u RFZO. Kad sam se privremeno vratio u Srbiju početkom godine (nisam nikad odjavio prebivalište), mislio sam da nemam pravo na zdravstveno jer sam ovde zvanično 'besposlena individua', ali mi rekoše da to nikakve veze nema i da dođem lepo sa ličnom kartom i podnesem zahtev za mene i decu. Otišao, potpisao, dobio privremenu potvrdu da imam pravo na zdravstveno, a kroz ~2 meseca su stigle i čip kartice. Hteli su i mojoj devojci da daju koja je inostrani državljanin, jer su mislili da ima prebivalište
 3. chivitli

  Zivot i rad u Kini

  Tema je o Kini, a višak postova sklonjen.
 4. chivitli

  Putovanje za vreme i posle koronavirusa

  Molim teoteričare zavere da zaobiđu forum, ovo nije platforma na kojoj se tolerišu. Hvala.
 5. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Ajde da tema ne bude (opet) o nosketu
 6. chivitli

  Grčka automobilom

  Tema zaključana, a pokretač teme i osoba koja je u međuvremenu odgovorila ovde su udaljeni sa foruma.
 7. chivitli

  Tajland, zivot i posao, kako ostati...?!

  Pre nego što ova tema ode predaleko: @naka94cfc, dobili ste odgovor na pitanje koje ste tražili, najbolje da se tu i zaustavimo. @noskich @Tooka izgleda stvarno StefanDylan, nije ga odavno bilo @superpera se neće družiti sa nama neko vreme
 8. chivitli

  Couchsurfing: uspon i pad

  Ako si bio verifikovan, onda možeš i dalje da pristupiš bez plaćanja, ali samo još godinu dana. Oni koji nisu verifikovani ne mogu već sad.
 9. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  superpera i noskich se malo razonode po forumu, prosto sam se začudio da je stigao neki normalan odgovor. Da se ne bismo vratili na šum, sklonio sam nepotrebne postove nakon toga. Vas dvojica se raspravljajte na pm međusobno ako hoćete, ubili ste temu.
 10. Kad bismo banovali po tom principu, bojim se da ne bi ostalo mnogo korisnika Za sve ove godine postojanja foruma i hiljade korisnika, banovano je manje od 10 ljudi koji su pisali po forumu (ne računam spam naloge). Pa ti računaj koju granicu je potrebno da pređeš da bi dobio permanentni ban.
 11. Dodik je trajno udaljen sa foruma pre mesec dana.
 12. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Vratite se na temu, sledeći postovi o prostituciji na Tajlandu će biti brisani
 13. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Dobro, šta čekaš više? Pre skoro tri godine si napisao ovde da se seliš iz Australije za godinu-dve, samo da uštediš još malo. Evo još si tamo, i ne deluje da planiraš da ideš uskoro. A s obzirom da i u Vijetnamu možeš da uštediš bar 1000$ mesečno ako si nesposoban, očekujem da bi ti mogao bar 2-3k da uštediš, kupiš stan za godinu dana i to. A ti čak i ne krećeš od nule, nego evo štediš tamo već godinama, pretpostavljam da do sad imaš i za stan i ihaj više. Ako ne planiraš veoma skoro preseljenje, zamolio bih te da prestaneš da izvodiš računicu za zemlje u kojima nisi živeo.
 14. chivitli

  Da li je bolje emigrirati?

  Vratite se temi i manite se psihičkih bolesti Australijanaca. I koristite privatne poruke za stvari koje očigledno ne pripadaju ovde.
 15. Zdravo Nikola, Na ovom forumu nije moguće reklamirati agencije. Izvod iz pravilnika: "Na ovom forumu nema mesta besplatnom reklamiranju komercijalnih ponuda i agencijskih aranžmana. Ukoliko ste zainteresovani za promovisanje vašeg sajta ili nečeg drugog, kontaktirajte nas."