easy rider

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

About easy rider

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Београд

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. easy rider

  Beograd - Ljubljana vozom

  Voz je prilično tačan i ako se desi da malo kasni kroz Srbiju nadoknadi u Hrvatskoj.
 2. easy rider

  Zeleznice Srbije

  Почетак саобраћања сезонских возова за Солун и Софију Београд, 11. 6. 2019. год. „Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће од 14. јуна до 16. септембра 2019. године, почети да саобраћа сезонски међународни воз „Хелас“ из Топчидера за Солун. Путници ће на релацији Ђевђелија- Солун- Ђевђелија бити превожени аутобусима у организацији грчких железница. Воз из станице Топчидер за Солун полазиће у 18:35 часова, док ће из Солуна полазити у 18:51 час. У саставу воза биће кола са седиштима другог разреда и кола са лежајима. Цена возне карте у једном смеру је 33,80 евра, повратне 54 евра, резервација сeдишта 3 евра и лежаја 8 евра. Сезонски међународни воз из Точидера за Софију, такође, почиње да саобраћа од 14. јуна до 16. септембра 2019. Године. Полазак воза из станице Топчидер је у 09:12 часова, а из Софије у 09:30 часова. У саставу воза биће кола са седиштима другог разреда. Цена возне карте у једном смеру је 20,60 евра, повратне 41,20 евра, резервација сeдишта 3 евра.
 3. easy rider

  Vozom Beograd-Minhen

  Polazak voza je u 10:57 časova iz stanice Novi Sad sa dolaskom u stanicu Kelebija u 14:16 časova. Polazak iz Kelebije po prelasku putnika u redovnu garnituru voza ka Budimpešti je u 14:46 časova. U Budapest Keleti voz stiže u 18.04 h.
 4. easy rider

  Vozom Beograd-Minhen

  Ne postoji linija Beograd Centar Minhen. Voz 342 iz Novog Sada ide u Budapest Keleti. Iz Budapest Keleti hvataš voz za Minhen.
 5. easy rider

  Zeleznice Srbije

  Pored pruge Beograd-Novi Sad zatvorene su i pruge Novi Sad-Zrenjanin i Niš-Zejačar.
 6. 1. Totalna obustava odnosi se na sve vozove. Nema saobraćaja. Možda bude i više od 2 godine. 2. Iz NS samo do Budapest sa presedanjem. Za Beč hvataš vezu sa Keletija. Pogledati red vožnje MAV-START!
 7. Потпуна обустава саобраћаја на новосадској прузи Београд, 29. 1. 2019. год. „Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће, због инфраструктурних радова, од 1.фебруара 2019.године, доћи до измене саобраћаја возова на делу пруге Београд - Нови Сад - Суботица - Државна граница (Kelebia). Воз који из Београд Центра за Budapest Keleti полази у 11:13 часова, полазиће из Новог Сада у 11:00 часова до Kelebiе, са преседањем из Kelebiе у 14:46 часова за Budapest Keleti, као и воз који из Budapest Keleti за Београд Центар полази у 7:57 часова, полазиће у 11:57 часова до Kelebiе, са преседањем из Kelebiе у 15:41 часова за Нови Сад. Воз који из Београд Центра за Budapest Keleti полази у 21:15 часова, као и воз који из Budapest Keleti за Београд Центар полази у 22:15 часова, неће саобраћати до завршетка радова. Воз који из Београд Центра за Wien Hbf. полази у 7:13 часова, као и воз који из Wien Hbf. за Београд Центар полази у 8:42 часова, неће саобраћати до завршетка радова. Возови у унутрашњем саобраћају, саобраћаће на релацији Нови Сад - Суботица - Нови Сад.
 8. easy rider

  Bratislava

  Drugari sutra sam u Bratislavi imam na raspolaganju celi dan. Prolazio sam mnogo puta oko Bratislave gledao je iz auta, voza, vazduha, sad konačno imam priliku da je vidim. Može neka preporuka šta ima da se vidi zanimljivo a da nisu Top 10 atrakcije sa Google? To me ne zanima. Nešto interesantno što promakne turistima a sakriveno. Zanima me dobra pivnicaa a da je povoljno.
 9. easy rider

  Nožice i kralj majmuna

  Ne slažem se. Istorija od nastanka sveta do danas dokazala da se čovek može posedovati od stane drugog čoveka. Nema veće životinje od čoveka na planeti Zemlji. Nekad je čovek predator nekada ljubimac, ali uvek životinja. Planeta životinjska farma. Nema savršenijeg uma koji ima predatorski instikt od strane čoveka. Duga je to priča a nije ni tema. Autor je dokaz. Autor je u mojoj vizuri životinja, predator, grabljivica, istrebljivač, posednik, vlasnik, dominator otuda i reč posedovanje.
 10. easy rider

  Nožice i kralj majmuna

  Oseti se erotoski naboj u putopisu. U prvom delu se nagoveštava želja za požudom i netrepeljivost prema Azijatu je zbog neposedovanja lepe Azijke. Zato autor lepoj Azijki dolazi kao "fantom slobode". Piletina je samo maska. U drugom delu opterećenost incestom evidentna. Treći deo smiraj duše potpuno stanje zagororelosti tela torpedovanje u Evropu i oseti se prisutan dug post kod auta. Videćemo šta nosi drugi deo..
 11. easy rider

  Nožice i kralj majmuna

  Hebes Bali da li je uspeo baja da smesti pimpek Britanki?😂
 12. Draga Gospođo vešto skrećete sa suštine teme i bavite se trivijalnim stvarima da promenite tok suštine, iskusno, ali ne može da prođe. Suština teme je da se utvrdi činjenično stanje potkrepljeno argumentima, činjenicama i dokazima a neka čitaoci sami procene. Klub putnika pratim više od desetak godina i uvek je bio zlatni rasadnik tačnih i proverenih informacija na koje putnik može da se osloni i upravo iz tog razloga morao sam da demantujem vaše cenjeno pisanije, najviše zbog mladih ljudi koji prvu put koračaju neutabanim stazama i čitaju forum, zbog njih, zbog mladosti. Upravo zbog polu-informacija, netačnih podataka, neproverenih glasina forum se pretvorio u poslednjih par godina u tračarsko-pilićarku priču koja poprima odlike malagrađanštine i internet Google kulture sa smokijem ustima. Nekada je forum bacao daleko SVETLA...a svetleće opet ako se vratimo izvoru života-PUTOVANJIMA a ne pilićarskim pričama. Nema razloga da se ljutite niti da se osećate povređeno niti mi je bila namera da nešto protiv vas, nemojte suviše lično da shvatate diskusiju i nikad ne pokazujte emocije jer to utiče na moć rasuđivanja. Želim da komuniciram sa vama, uskoro idem u Bratislavu i trebaće mi saveti iskusnog putnika u vezi iste, a tamo ste bili, sigurno ću vam pisati preko privatnih poruka i na forumu. Za kraj što kaže pesnik, draga gospođo pružam ruku mira, dajmo šansu miru Give Peace a Chance😎🌴
 13. easy rider

  Preporuke za putopise?

  Čitanje putopisa, blogova itd. je more svega i svečega od flaša do korala ali više plastične boce plivaju. Treba zaroniti duboko u okean i tražiti ali bez nadanja teško do korala Dostupnost putovanja i internet revolucija učinila je i mnogo putopisa, blogova postali su ko reklame na TV ili YouTube kanalu usred dobre muzike. Piše svako, pišu i oni za koje pero nije, pišu i oni koji imaju talenta ali nisu ni svesni koliko su dosadni i naporni još jedna plastična boca u moru svega i svačega. Čak su mi zanimljiviji i oni za koje pero nije od ovih za koje jeste jer nešto i nabodu a da nisu svesni koliko je dobro. I jedna dobra fotka može da zameni stotine rečenica ali dobra. Poslednje što sam čitao a da valja je jedna knjižica davno zaboravljena "Neutabanim stazama" ( mislim da ima na sajtu da se skine )koja će kako blogovi postaju TV reklame ili smoki na polici dobiti sve više na značaju kao utočište i beg od smokija. Pisana iskreno od srca, dečački, neiskvareno, bez proseravanja a puna anegdota a opet bez uticaja globalizacije i TV smokija.
 14. Gospođo da češće putujete vozom onda bi pisali objektivno oseti se to u vašim komentarima niste objektivni. Namirišem. Putujem skoro svake nedelje na relaciji Beograd Centar-Budapest, vagoni su mi druga kuća, huk lokomotive me uspavljuje i budi, pruge me vode životom. Kako sve ostalo prljavština? Kakav je bre to argument da je sve prljavština sem čeških vagona? Pa je l' ste vi ikada seli u Mav-start vagone? I još mi niste odgovorili na pitanje šta je to "prljavo"u vagonima na liniji Beograd-Budapest sem mantri koje neprestano vrtite u krug kao papagaj prljavo pa prljavo. Jel su sedišta isečena ili uflekana? WC zapišan i pun govana? Tone semneki i opušaka po podovima? Inventar rascepan? Zavese pocepane? Pokradene sijalice? Nema toalet papira i sapuna u WC? Smeće ispod sedišta i u kupe? Zmije izlaze iz WC šolje? Prljavi vagoni nisu zna se šta je prljavo, vagoni jesu pohabani ali to nema sa prljavštinom nego sa neulaganjem od strane države. Slike govore više nego reči! Šta je prljavo u mađarskom vagonu? Naš vagon: Slike govore više nego reči!