easy rider

Members
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

About easy rider

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. easy rider

  kako do stare planine ili divcibara bez kola?

  Iz Beograda ima voz za Valjevo. Sedam polazaka dnevno. Karta jeftinija nego autobus.
 2. easy rider

  Beograd - Pančevo ?

  Najbolji i najjeftiniji način je voz. Ovde imaš red voznje i cene : https://www.srbvoz.rs/red-voznje/
 3. easy rider

  Trazim saputnicu za putovanja po Evropskoj uniji

  Beograd DEDINJE
 4. Imaš bus iz Subotice do graničnog prelaza, karta je 90 RSD...sa mađarske strane ništa...Onda možeš peške da pređeš granicu, neće te dirati...Ume sa mađarske strane da naiđe patrola i samo im pasoš pokazeš i momenatlno odu dalje...Do Kelebije ti treba oko 40 min od granice, zavisi u kakvoj si formi..i tu se ukrcaš na voz mađarske garniture i stižeš na presedanje u Berlin.
 5. Ne savetujem ti...Nije problem granica..već lagane vožnje između Novog Sada i Vrbasa... Sa 80km/h nešto smanjivali na 30.... Sve redovno kasni..Flirt u Kelebiji više od 20 minuta ne čeka..ako ovaj naš zakasni, ovaj njihov ode...Ima sledeći u 16:46 iz Kelebije što je stara trasa onog redovnog 342 iz Beograda... I u Budimu je u 20:04., karta važi... rizik za presedanje..
 6. easy rider

  Prevaranti u Beogradu

  Nikad nisam klopao na autobuskim stanicama, uglavnom železničke stanice, ali verujem što kažeš a na mnogim železničkim stanicama postoje restorani, gde se za jako malo love može dobro najesti od sendviča do ručka u pravom smislu reci.
 7. easy rider

  Prevaranti u Beogradu

  A taj rad haha...Uvek sam se rukovodio logikom ako treba nešto da klopam na brzinu a nemam vremena da se raspitam gde valja u nepoznatom gradu, stanice su prometne, velika frekvencija sveta, hrana mora da je sveža i zaista nikad nisam imao problema sa trčanjem u šumarke, a klopao sam mnogo dobre hrane na stanicama, doduše putujem samo vozom a voz ima sve što je potrebno pa nemam taj trip..
 8. easy rider

  Prevaranti u Beogradu

  Trebao si da ukucaš Google menjacnice nedeljom koje rade u centru i dobijes tačan info. Tu je odmah i Mek a ima Wi-Fi. Zbog čega?
 9. easy rider

  Sofija - Beograd

  Voz samo sezonski. Svakodnevni polasci iz Sofije za Niš u 7:30 i 16:00 Polasci iz Sofije su po Bugarskom vremenu sa međunarodne autobuske stanice - Centralna avtogara Serdika. Iz Sofije za Beograd, Lasta u 09:00 h.
 10. easy rider

  Beograd - Ljubljana vozom

  Voz je prilično tačan i ako se desi da malo kasni kroz Srbiju nadoknadi u Hrvatskoj.
 11. easy rider

  Zeleznice Srbije

  Почетак саобраћања сезонских возова за Солун и Софију Београд, 11. 6. 2019. год. „Србија Воз“ a.д. обавештава кориснике својих услуга да ће од 14. јуна до 16. септембра 2019. године, почети да саобраћа сезонски међународни воз „Хелас“ из Топчидера за Солун. Путници ће на релацији Ђевђелија- Солун- Ђевђелија бити превожени аутобусима у организацији грчких железница. Воз из станице Топчидер за Солун полазиће у 18:35 часова, док ће из Солуна полазити у 18:51 час. У саставу воза биће кола са седиштима другог разреда и кола са лежајима. Цена возне карте у једном смеру је 33,80 евра, повратне 54 евра, резервација сeдишта 3 евра и лежаја 8 евра. Сезонски међународни воз из Точидера за Софију, такође, почиње да саобраћа од 14. јуна до 16. септембра 2019. Године. Полазак воза из станице Топчидер је у 09:12 часова, а из Софије у 09:30 часова. У саставу воза биће кола са седиштима другог разреда. Цена возне карте у једном смеру је 20,60 евра, повратне 41,20 евра, резервација сeдишта 3 евра.
 12. easy rider

  Vozom Beograd-Minhen

  Polazak voza je u 10:57 časova iz stanice Novi Sad sa dolaskom u stanicu Kelebija u 14:16 časova. Polazak iz Kelebije po prelasku putnika u redovnu garnituru voza ka Budimpešti je u 14:46 časova. U Budapest Keleti voz stiže u 18.04 h.
 13. easy rider

  Vozom Beograd-Minhen

  Ne postoji linija Beograd Centar Minhen. Voz 342 iz Novog Sada ide u Budapest Keleti. Iz Budapest Keleti hvataš voz za Minhen.
 14. easy rider

  Zeleznice Srbije

  Pored pruge Beograd-Novi Sad zatvorene su i pruge Novi Sad-Zrenjanin i Niš-Zejačar.