berzas

Members
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

About berzas

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 01/23/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRČKO
 • Interests
  TRAVEL.

Recent Profile Visitors

4,642 profile views
 1. Ne idem u zemlje koje imaju komplikovanu vizu i kod kojih je viza preskupa. Ima toliko drugih zemalja. 😉
 2. Avantura Života. Respekt, Bravo. Šteta što nema snimka, bar koja slika?
 3. Mene su pitali kad sam se sletio na aerodrom u Beograd prošle godine, sa BIH pasošom, gdje mi je lična karta Srbije i prebivalište, jer imam dvojno državljanstvo. To je bilo možda i zbog korone , ja sam im rekao da nastavljam za BIH, da se neću zadržavati u Srbiji. I mene interesuje ovo jer sad imam dva pasoša.
 4. Svaka čast na planu i ideji. Hoće li biti negdje da se prati pripreme i sam tok putovanja? Koje auto je u pitanju?
 5. Za Sarajevo samo zvati telefonom, koji postoje na internetu. Za Brčko telefon 049360125 Za Tuzlu https://www.transturist.ba/red-voznje/ Za Bijeljinu http://www.semberijatransport.com/red Za Banjaluku https://www.as-banjaluka.com/polasci/ .... ...
 6. Bas.rs je prilično tačan. Samo za od i do BG.
 7. Na sajtu piše da se printanje na aerodromu plaća. Pa reko ako je neko iz Nisa isao sa Ryanair skoro, da odgovori. Besplatan chek in mi počinje tek veceras, a sutra nedelja, pa da ne cimam ljude nocas ili ujutro za printanje.
 8. Kakva je sad situacija? Da li treba stampati kartu ili moze elektronska, let iz Niš?
 9. Poštovani klijenti, Od 15.12.2021 godine doći će do izmjene/dopune sljedećih članova Opštih uslova u poslovanju po tekućim, žiro i deviznim računima: Član 4.1. je izmijenjen za dio koji se odnosi na knjiženje transakcija izvršenih debitnim karticama u inostranstvu. Ključna izmjena je u tome da će naknada za konverziju biti transparentno prikazana kao naknada za konverziju, a ne kao dio transakcije (transakcija uvećana za naknadu za konverziju). Za isplate gotovine i plaćanja izvršena bankovnom karticom u inostranstvu, Banka će teretiti račun u domicilnoj valuti za protuvrijednost deviza. Za na
 10. Kod Inspire Intese kartice mi u poslednje vrijeme posle online plaćanja i plaćanja direktno na kasi u drugim državama, naknadno stiže naknada za konverziju. Na sajtu pogledam od kraja prošle godine su uveli 1% naknada za konverziju. Prilikom plaćanja mi računaju srednji kurs. Da li je kod ostalih tako u poslednje vrijeme?
 11. Plaža sa relativno crnim pjeskom u Perisi je lijepa, more čisto, odlična za provesti odmor u kupanju plus obilazak svih atrakcija. Smještaj najpovoljniji na ostrvu, do Fire 12km, bus ide često. Najbolja opcija za izabrati bazu na Santoriniju.
 12. Ima li neko Info oko privatnih parkinga ili free?
 13. I mene interesuje Italija, Španija, Porugalija.
 14. Uzmimo primjer Krf, juni mjesec. Solidan studio Arbnb nemože ispod 45 eura. Booking 25 eura. Nije isti studio. Uglavnom na većini destinacija je tako.