berzas

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

About berzas

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 01/23/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRČKO
 • Interests
  TRAVEL.

Recent Profile Visitors

4,912 profile views
 1. Kada se registruješ sa mailom, aplikacija i telefon odmah zapamti mail valjda. Ulaziš posle u aplikaciju koja je aktivirana sa tvojim maillom. Nisam ništa kupovao još, ali sam prošao sve korake do mjesta gdje traže broj kartice. Ako ne možeš ući direktno na aplikaciju, posle registracije, pokušaj ponovo instalirati sa drugim mailom. Kod mene je Huavei prodavnica.
 2. Ja sam usao bez verifikacije, nije ni meni htjelo da verifikuje . Samo mail
 3. Ima kontrola, meni su neki dan oko 6.40h naplatili kaznu 2500din, iako sam iz druge drzave i nemam mobilnu mrežu Srbije, i nisam mogao kupiti tu papirnu kartu u tom periodu nigde blizu stanice. Postoji aplikacija Beograd plus preko koje je moguće kupiti karte online, to sam tek kasnije nasao.
 4. Pitao si i prije 11 godina isto.😉 Iz Beograda Wizz do Milana, pa onda voz ili bus do Torina.
 5. Koja glupost, onaj ko je planirao da ostane, kupiće povratnu kartu i sve ostalo da ih zadovolji.
 6. Ne idem u zemlje koje imaju komplikovanu vizu i kod kojih je viza preskupa. Ima toliko drugih zemalja. 😉
 7. Avantura Života. Respekt, Bravo. Šteta što nema snimka, bar koja slika?
 8. Mene su pitali kad sam se sletio na aerodrom u Beograd prošle godine, sa BIH pasošom, gdje mi je lična karta Srbije i prebivalište, jer imam dvojno državljanstvo. To je bilo možda i zbog korone , ja sam im rekao da nastavljam za BIH, da se neću zadržavati u Srbiji. I mene interesuje ovo jer sad imam dva pasoša.
 9. Svaka čast na planu i ideji. Hoće li biti negdje da se prati pripreme i sam tok putovanja? Koje auto je u pitanju?
 10. Za Sarajevo samo zvati telefonom, koji postoje na internetu. Za Brčko telefon 049360125 Za Tuzlu https://www.transturist.ba/red-voznje/ Za Bijeljinu http://www.semberijatransport.com/red Za Banjaluku https://www.as-banjaluka.com/polasci/ .... ...
 11. Bas.rs je prilično tačan. Samo za od i do BG.
 12. Na sajtu piše da se printanje na aerodromu plaća. Pa reko ako je neko iz Nisa isao sa Ryanair skoro, da odgovori. Besplatan chek in mi počinje tek veceras, a sutra nedelja, pa da ne cimam ljude nocas ili ujutro za printanje.
 13. Kakva je sad situacija? Da li treba stampati kartu ili moze elektronska, let iz Niš?
 14. Poštovani klijenti, Od 15.12.2021 godine doći će do izmjene/dopune sljedećih članova Opštih uslova u poslovanju po tekućim, žiro i deviznim računima: Član 4.1. je izmijenjen za dio koji se odnosi na knjiženje transakcija izvršenih debitnim karticama u inostranstvu. Ključna izmjena je u tome da će naknada za konverziju biti transparentno prikazana kao naknada za konverziju, a ne kao dio transakcije (transakcija uvećana za naknadu za konverziju). Za isplate gotovine i plaćanja izvršena bankovnom karticom u inostranstvu, Banka će teretiti račun u domicilnoj valuti za protuvrijednost deviza. Za na