berzas

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

About berzas

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 01/23/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRČKO
 • Interests
  TRAVEL.

Recent Profile Visitors

4,226 profile views
 1. Moj jedini let pre 2001. je bio 1979. na relaciji Ljubljana Sarajevo, imao sam 5.g. i ne sjećam se☺️☺️☺️. Pričali su da je bio DC 9 ili 10. I o njemu se pričalo godinama posle.
 2. Ako se ne izaberu sjedišta i naravno ne doplate, check in je moguć tek 48h pre let. Sačekaš i tad uradiš check in, oni ti dodjele sjedište i ništa ne doplaćuješ.
 3. Da li ko ima informacije, zašto je airbnb poskupio? Za neke regije je i duplo skuplji od bookinga.
 4. Samo da javim kako sam rjesio. Nije pomoglo ni fb, ni tviter ni mail. Na mail su mi samo javili pod kojim je brojem registrovano pitanje u njihovom sistemu, a posle je mailom stizao odgovor da su karte poslate na mail. Te karte nisu stizale na mail, i tako nekoliko dana, dok nisam našao osobu koja zna turski i koja ih je zvala u mom prisustvu na turske brojeve telefona. Ali i to je rjeseno posle tri dana i trećeg poziva. Sve zavisi kojeg operatora dobijes. Uh.
 5. Let za 10 dana. Sinoć kasno rezervisem, na sajtu vidim da je sve proslo, mada sam se vracao par puta, jer je nesto kocilo. Stigne sms, da je novac skinut. Tek danas otvorim mail, i nema nista... Preispitujem sebe, da li sam pogriješio mail, otvorim i ostale mailove i nema. Nasao sam neke njihove mailove i poslao na face. Odgovorili su odmah na mail, traze podatke kad i gdje je let , ime, Traze broj rezervacije. Da imam broj, ne bio bi problem. Valjda će riješiti. Javim sta se desilo.
 6. Imam problem ako karti koje sam kupio sinoć. Na mail mi nije stiglo ništa. Sa Vise novac je skinut. Imam samo jedan sms na telefonu, da cu sad primati njihove kampanje. Da li sam možda pogrešan mail upisao? E sada njih je nemoguće dobiti nema maila, samo neki broj u Turskoj na kome je automat koja upućuje na sajt. Za slanje ispravke lozinke traže mail a sms samo na turske brojeve. Kad bi ih i dobio slabo znam engleski, a turski još manje :). Let je iz Sarajeva. Oni tamo nemaju nikoga. Da li imate neki mail, ili neko rješenje?
 7. Ovaj aerodrom postaje sve atraktivniji , obzirom da uskoro kreće Wizz, Anadolujet. Mene zanima da li u blizini ima povoljan ili mogućnost za besplatan parking auta?
 8. Ako neko od danas bude ulazio u Srbiju, bilo kojim putem, da napiše, šta traže vezano za koronu prilikom ulaska u Srbiju.
 9. Ako može neko da objasni proceduru za dobijanje licne karte Srbije, za nas iz BiH sa dvojnim drzavljanstvom?
 10. Vezano za ovo hakovanje, mene banka tek danas obavijestila. Blokirali karticu i šalju novu. https://mondo.rs/MobIT/Tech-Vesti/a1325858/Easy-Jet-hakovan-Easy-Jet-hakovanje-Easy-Jet-hakerski-napad.html Nisu mi stizala obavještenja o skidanjima sa računa. 😁😁😁
 11. I za ovu karticu treba devizni racun, da li prilikom uplate se obračunava provizija na devizni račun, pa provizija i kod Payoneer kartice?
 12. Da li ja otvaram devizni račun i kako da biram koju ću opciju? Za Western Union su velike provizije kod uobičajenih slanja novca, ako moze još malo pojašnjenja?
 13. Planirao sam izdavati preko airbnb stan. Ako može par odgovora od domaćina koji su u ovom sistemu. Da li treba otvoriti poseban račun i koji, zbog provizija i kursnih razlika? Da li cijena izdavanja koju postavim se prikaže potencijalnom gostu ili sistem dodaje još nešto? Da li se još može preporučiti novi domaćin pa da se dobije neki bonus? Hvala