bagzy

Members
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

About bagzy

 • Rank
  putnik dugoprugaš
 • Birthday 09/01/1988

Contact Methods

 • Website URL
  https://emyufactor.wordpress.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nis, Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav putnici, Letim sad u subotu za Bogotu preko Frankfurta. Biću u Kolumbiji nekih 7-8 dana. Par dana u Tunji i Bogoti, otprilike po 3-4 dana. Šta preporučujete da se obiđe-vidi-proba u oba ova grada? P.S. Ne znam da li ste na kraju putovali, ali čisto da pitam. Hvala puno.
 2. bagzy

  Kolumbija

  Pozdrav putnici, Letim sad u subotu za Bogotu preko Frankfurta. Biću u Kolumbiji nekih 7-8 dana. Par dana u Tunji i Bogoti otprilike po 3-4 dana. Šta preporučujete da se obiđe-vidi-proba u oba grada? Hvala puno.
 3. Iskreno je prilicna z..... iz Sofije do Nisa ako stizete uvece neko doba. Ja sam Wizzom sleteo oko 10/pola 11 i morao sam da kuntam na autobuskoj do jutarnjeg busa za Nis. Not cool.
 4. Follow up na temi Tajlanda. Bacite pogled na moj putopis o Bangkoku. Nadam se da ćete naći neki koristan info. Putnički pozdrav svima.
 5. Pozdrav društvo, Bacite pogled na moj putopis o Bangkoku. Komentare, sugestije i neki šer su poželjni.
 6. @Relja Zvanično na češkom. Sam rad i disertaciju pišem na engleskom. @noskich Jeste teško, baš zbog sjaset faktora i elemenata koji se pojavljuju u jednačini. Počev od ljudske psihologije, neuroscience, data science, marketing, marketinga od usta do usta itd. Inače, sam proces ostavljanja recenzije zavisi od karaktera osobe koju istu piše (to je priča za sebe tek) i kao što mi istražujemo motiva za pisanje istih. U svakom slučaju, hvala na komentarima. Ako još nešto bilo nejasno slobodno pitajte i šerajte ljudima koji nisu iz Srbije. Imate pivo u Brnu.
 7. Pozdrav putničko društvo, Moja malenkost i još jedna koleginica radimo na istraživanju (u okviru doktorskih studija) o motivima pisanja onlajn reviewa i uticaju istih na travel choice i decision making proces. Uglavnom, ukoliko niste srpske nacionalnosti a bili ste u Srbiji, zamolio bih vas da popunite upitnik na sledećem linku. Isti se sastoji od dvadesetak pitanja i ne bi trebalo da oduzme više od 7-8 minuta vremena. https://goo.gl/afvMT4 Hvala najlepše. Zahvalan student.
 8. Ja sam došao sa Samuija pre pet dana. Odlično ostrvo, ljudi, usluga i cene. Takođe je i vreme bolje na istočnoj obali Tajlanda trenutno, tj. imaš manje padavina u poređenju sa obalom na indijskom okeanu. Ako te nešto posebno interesuje slobodno pitaj. Preporuka za ovaj hotelčić: http://www.palmcoco.com
 9. Pozdrav drugari, Da malo razmrdamo temu. Moj novi tekst o prošlogodišnjem vikendu u Salcburgu. Nadam se da će biti iole koristan. Svako dobro.
 10. Pozdrav ljudi, Da li je moguće organizovati neki safari sa ostrva na kontinentalni deo Tanzanije? Da li je Dar es Salam vredan dva utrošena dana recimo?
 11. Pozdrav druže,

  Vidim da pržiš sa putopisima. Svaka čast. Upravo čitam Riga i Talin.

  I ja pišem, kolko mi vreme dozvoli. Baci pogled:  https://myseveralwords.wordpress.com/

  Pozdrav iz Brna.

  1. Svjetski putnik

   Svjetski putnik

   Pozdrav, hvala na komplimentu. Evo, baš čitam tvoj putopis iz Južne Koreje. Trebalo je samo da ubaciš i još neku sliku pa da bude perfektno. :smile:

 12. Pozdrav ljudi, Nakon godinu i nešto dana prelazimo naš blog prebacujemo na nov domen: BalkanMarketingStories.com Bacite pogled, nadam se da vam se svidja. Naravno, svaki komentar je poželjan. Svako dobro.
 13. Cao ljudi, nema mnogo veze konkretno sa putovanjem ali itekako ima sa nasom drzavnom zeleznicom. Serbian Railways (Re)Branding Dissaster