Jump to content

Potrebna pomoc oko prevoda sa Turskog jezika - HELP ..! ..! ..!

Featured Replies

Posted

Zdravo svima !!!

Ja sam nova na forumu ..!

Iskreno se nadam da nisam postavila temu na pogresno mesto, ili da sam uopste otvorila pogresnu temu ... Ako jesam - Izvinjavam se unapred !!!!!

Pa ovako ... Da pocnem :) ... Nedavno mi je prijateljica (ona je inace iz Turske) poslala mail - ali na Turskom ... Ja znam Turski po malo, ali opet veoma lose, tako da uopste nisam mogla da povezem reci sa njigovim znacenjem :-[... Totalno sam se izgubila u njenom tekstu, i nije mi jasno sta je zelela da mi kaze :? ...

Molim sve one koji mogu da mi pomognu oko prevoda teksta, ili bar' znaju neki dobar online free translator program, da pisu - vrlo je vazno !!!!!

A evo i teksta :

Ya merhaba sen de türksün galiba benim açtığım bir konuya türkçe bir mesaj geldi de ve sanırım otomatik bir mesaj falandıben de türkçe cevap vermeyeyim pm atayım dedim şimdi türkçe cevap verirsem forumda şey olur falan diye bu arada selam.

Hvala unapred ...

Овај сајт: http://www.stars21.com/translator/turkish_to_english.html каже отприлике:

Or Good-day!,hello you even if Turk probably my açtığım one each subject Turkish one each message welcome even if and idea automatic one each message falandıben even if Turkish answer vermeyeyim pm atayım dedim at present Turkish answer verirsem forum thing all right so and so saying in the meantime greeting.

Није највоље, ал' потруди се још, тражећи turkish translator, а не dictionary на Гуглу. :)

evo, zahvali mojoj prijateljici iz Turske :)

hello, ı think you're turkish. because ı wrote something and there was a turkish reply, so ı said to myself ı shouldn't send a turksh reply because ıf ı reply something may happen by the way hello

• Author

evo, zahvali mojoj prijateljici iz Turske :)

hello, ı think you're turkish. because ı wrote something and there was a turkish reply, so ı said to myself ı shouldn't send a turksh reply because ıf ı reply something may happen by the way hello

Oooh', mnoooogo ti hwalla flowers:: !!!!!!!!!!!!!!!!

Zahvali se puno tvojoj prijateljici iz Turske u moje ime, i prenesi joj pozdrave, odnosno - teşekkürler ..! ..! ..!