Posted July 10, 201213 yr Mislim da je ovo sjajna tema, a nisam primetio preko (trazitelja) da je ima. Konkretno mene interesuje da li na Vlasini postoji bilo kakav internet koji se moze koristiti, platiti, kupiti...? Leskovac ima sigurno, a ako se krene malo istocnije sta onda?
July 12, 201213 yr Novi Sad free internet. network: gradnovisad username: gost password: gost Pristupne tačke: Trg slobode; Katolička porta; Laze Telečkog; Trifkovićev trg; Zmaj Jovina; Gimnazijska ulica; Dunavska ulica; Dunavski park; Petrovaradinska tvrđava; Skejt park; SPENS; Železnička staica; Štrand; Kej-košarkaško igralište .gif' alt='::'>
July 12, 201213 yr Na Divcibarama, na vecini mesta odlicno radi mts mobilni internet (meni radi brze nego SBB kablovski u stanu)
July 12, 201213 yr Nije, treba ti onaj USB modem. Ako mts net radi brze nego kablovski, menjajte kablovski net.
July 13, 201213 yr Nije besplatno, ali opcija je odlicna, ali naravno ne treba menjati kablovsku za mts mobilni, jer meni je vikendica u blizini repetitora, cist prostor a nema drugih korisnika. u centru , hotel Balkanija ima hot spot, i mozda se jos negde moze nahvatati besplatno, ali meni nije poslo za rukom jer moj stupid iPad trazi besprekoran signal da bi ga uopste prepoznao
July 21, 201213 yr Author Sto se tice Vlasinskog jezera ima par Wifi tacaka i to free. Vila Boni, treba lozinka. Vlasinski vrtovi ne treba lozinka. Motel Narcis treba trazite od ljubaznog osoblja i dobicete pass.
July 21, 201213 yr Niš - Park Čair, Centar grada, Park Svetog Save Zrenjanin - Centar grada, Bagljaš Bačka Palanka - Plato preko puta Erste banke Pančevo - Trg Kralja Petra, Trg Slobode, Trg Zorana Đinđića, Železnički park Kikinda - Gradski trg Šabac - Glavna ulica Sombor - Park kod Županije Subotica - Park kod plave fontane Požarevac - Pešačka zona Stari korzo Lazarevac - Nova gradska biblioteka, Zavičajni muzej Aranđelovac - Park Bukovička banja Zaječar - Trg Oslobođenja, Skver Loznica - Dom kulture Vuk Karadžić Vranje - Centar grada