Sign in to follow this  
Followers 0

Bolivia

2 posts in this topic

Postovani citam razne komentare o ulazku u Boliviu .

Sad cu vam ja reci moje iskustvo koje jos traje je upravo se nalazim u aerodromu Santa cruz , stigo sam ovde prosli dan mislevsi da mi nije potrebna viza odnosno da cu je dobiti pri ulazku , hotel nisam rezervisao jer idem kod prijatelja koi me je doceko u aerodrom takodje nisam rezervisao kartu za odlazak iz bolivie sa razlogom ker ne znam koliko cu se zadrzati, mene nisu pustili da udjem u zemlju i ako je bio covek da poprica sa njima, uzeli mi pasos strpali me uneku sobu nisu mi dali da kontaktiram advokata nisu mi omogucili da kontaktiram konzulat , trebalo je danas da me vrate u zemlju od koje sam doso sa istim avio prevoznikom koi narovno nije vratio jer jos sam tu i ne znam sta ce biti dalje. Tako da svima onima koi pisu o iskustvima zamolio bi ih da ne pisu napamate kako ne treba ovo kako ne treba on , istina je da to nije komplikovano i zato neki prolaze i bez pitanja , ali to zavisi od sluzbenika ako je samo malo idiot moze vam praviti problem kao sto su mene napravili.... Nastavlja se

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno mi je žao zbog tvog iskustva pri ulasku u Boliviju, ali moram pitati odakle ti informacije da ćeš moći ući u Boliviju bez tih dokumenata i dobiti vizu na ulasku.

Na svim strancima koje sam ja video spisak dokumenata koji je potreban je uvek isti, konkretno potrebna je rezervacija hotela i/ili povratna karta:

Stranica Emirates:

Quote

...

Visa Issuance:

Passengers can obtain a visa on arrival for a maximum stay of 90 days. They must have a passport valid for a minimum of 6 months from the arrival date, a printed proof of sufficient funds and 1 passport photo. They must also have:
- an invitation letter issued by the Bolivian Immigration Authorities (DIGEMIG); or
- printed hotel reservation; or
- a printed return/onward ticket; or
- printed itinerary.
Payable in cash only.

...

Servis za vize (Klub Putnika):

Quote

...

Dokumenti

- Pasoš i kopija pasoša čije trajanje je duže od šest meseci računajući od datuma podnošenja zahteva.
- Rezervacija hostela/ hotela
- Rezervacija avionske/autobuske karte ili vaučer turističke agencije sa obaveznim datumom putovanja i lokacijom ulaska na teritoriju Bolivije.
- Sertifikat o vakcinaciji protiv žute groznice
- Popunjen formular na sajtu www.rree.gob.bo/formvisas/ uz skeniranu fotografiju 3x3cm na beloj pozadini.
- Izvod bankovnog računa za poslednjih 30 dana

...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0