Madrid - Senegal automobilom

5 posts in this topic

Evo mi ga prvi post, nakon sto godina čitanja. :biggrin: Danas se javila neka random ideja da se vozimo za Afriku. Radi se o putu za sledeću zimu, a pošto je Lara osoba luda skoro kao i ja i starija 19 godina sa puno kilometara iza sebe siguran sam da će do toga i da dođe, tako da mi long-term planiranje nije problem.

Krenućemo iz Madrida jer nam je tamo neki auto koji ćemo da dotjeramo za tih 4000km vožnje. Vjerovatno postoji dosta ljudi koji su radili nešto slično ili znaju nekog ko zna, neke specijalne informacije koje ne mogu da iskopam na netu bi bile poželjne.

Srdačan pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isto me interesuje, koliko sam iskustava pokupio nije neki problem taj dio puta, mirno sto bi se reklo i mrtvo :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vau! Znam da je tema stara, ali jako me zanima da li ste ovo uradili. :)

Iz Beograda sam, a sada zivim blizu Madrida. Planiram da se sledece godine (2020.) prikljucim reliju Budapest - Bamako, koji se vozi od Budimpeste do Sijere Leone. Ideja je bila da do tamo vozimo trku, u touring kategoriji, a da se odatle vratimo za Madrid lagano, nasim tempom :)

Svakako, za slicna putovanja dobar izvor informacija moze da bude sajt trke, http://www.budapestbamako.org, na kome postoji dosta informacija o bezbednosti u regionu. Takodje, zaista preporucujem knjigu Sahara Overland autora Chris Scott.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now