svetlana.85

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About svetlana.85

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

730 profile views
 1. Heeej drugari!😊 Da li je neko raspoložen da mi se pridruži na ovom divnom izletu?😊 U pitanju su 2 dana 12 i 13 8. Posećuje se i etno selo moravski konaci, muzej u Zaječaru, Negotin i Rajkova pećina. Pa ako ima neka devojka vedrog duha nek mi se javi da zajedno podelimo pozitivnu energiju. Pozdrav svima.
 2. Pozdrav svima. Da li je neko zainteresovan za ovaj izlet? U pitanju su 2 dana, 60€, 7 novembra. Fakultativna poseta Rovinju i Puli. U cenu uračunato noćenje sa doručkom i prevoz. Ako neko hoće neka mi se javi u inbox. U pitanju je popust na grupovini.
 3. Meni odgovara polovina avgusta Grčka pa ako je neko zainteresovan neka piše:)
 4. Da li je neko zainteresovan za Egipat? Ukupna cena je 370€ i takse od 42€ u periodu 16-26 septembra. Hotel je Sea garden i moguća je otplata na 9 mesecnih rata. Jedino sto se mora uplatiti rezervacija od 150€ do 27-og aprila da bi bila ova cena.
 5. Dragi drugari Ukoliko je neko raspoložen za ovu zanimljivu turu u aprilu neka mi se javi. Ima super ponuda za 50 evra uz vaučer 18 i 19-og aprila. Transilvanija obiluje lepim dvorcima s toga bih želela da je vidim. Samo ukoliko neko želi neka se javi što pre jer mi je potreban saputnik i da ne istekne rok vaučera. Lep pozdrav svim forumašima.
 6. Neko za ovu lepu turu? Ide se sad u petak..99 evra tri dana..dva polupansiona
 7. Ja sam se danas registrovala. Na drugim forumima obicno nalazila partnere za putobanja. Ali mislim da su za gradove nekako ljudi manje zainteresovani. Ja sam geograf i dosta sam gradova obisla. Vrlo sam fleksibilna i pronalazila sam super saputnike i bss sam se lepo slagala i naravno ostala prijatelj sa njima. Ali za Lisabon vec dva meseca trazim kao da niko nece u taj prelepi grad..
 8. Ja sam zainteresovana, ukoliko nisi nasla nekog..mozemo se dogovoriti
 9. Cao svima! Da li je neko zainteresovan za Lisabon? Ide se 8-og novembra avionom..385 evra sa svim taksama i smestajem..4 dana odnosno 4 nocenja i peti je povratak...