catman_95

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About catman_95

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

1,295 profile views
 1. Ma da... Samo pazi, od kad su uveli novi zakon (detaljnija granična kontrola), voz često kasni. Da znaš ako budeš žurila negde. Fudeks je imao povoljne povratne karte do Budimpešte ali su davno poskupele.
 2. Voz je 26e porvratna ali je obavezna rezervacija koja je oko 3e. Na Novom Beogradu možeš da kupiš bez rezervacije. Išao sam za novu godinu.
 3. Pozdrav dobri ljudi! Imam jedan problem... Po dolasku iz Budimpešte vozom, zaboravio sam povratnu kartu u onoj mreži na sedištu ispred... E sad, još uvek imam račun koji sam dobio uz kartu u Budimpešti. Jel moguće nekako dobiti novu kartu do Budimpešte pomoću računa ili putovati samo sa računom? Baš mi se ne daje još 15e za nešto što sam već kupio. Hvala!
 4. Pozdrav! Ovakva je situacija. Veza na daljinu (Poljska). Bio sam 2 puta kod nje, a ona treba da dođe kod mene na leto. Međutim, još nema 18. Zna li ko šta joj treba od papira sem lične/pasoša? Čitali smo da je preporučljivo imati saglasnost roditelja pri prelasku granice. Tu bi bilo mnogo cimanja. Potpisivanje u opštini sa oba roditelja (Otac moler. Šljaka u Londonu), prevod dokumenata kod sudskog tumača i plaćanje za obe radnje. Ne znam ni na koliko jezika treba da se prevede. Da li to uopšte traže na granici? Hvala!
 5. Do Budimpešte voz ili Fudeks! Najjeftinije opcije! A od Budimpešte do Krakova Polskibus! Što ranije rezervišeš to bolje. Možeš da nađeš povratnu za 35 zlota što je nešto manje od 1000 rsd.
 6. Zašto niko ne spominje Polskibus? Ja bar nisam primetio... Vrh! Povratna od Budimpešte do Krakova može da se nađe od 30zl (Manje od 900 din) ako se rezerviše na vreme... Novi, dobro opremljeni autobusi. Wi-fi, utičnica ispod sedišta, klonja, klima... Odličan red vožnje.. Polazi sa stanice Kelenfold kojom se lako stiže sa Keleti-ja metroom.. Topla preporuka!
 7. Možda brate sa nekim super popustima. xD Meni je najjeftinije moguće 10,80 eur luxom. Hvala puno!
 8. Hvala brate! Planiram da idem Volanbusz-om. Mogu li da ga uhvatim sa Ferenca? Polazi u 6.30.
 9. Pozdrav! Ima li ko ideju kako uhvatiti bus koji kreće sa stanice Nepliget u 06:30 a voz iz Beograda je u 05.45 na stanici Keleti? Negde sam okom zakačio da se lakše stiže do Nepliget-a sa stanice Ferencvaroš. Ta je pre stanice Keleti, jel tako? Kontam, neka je na Ferencvaroš-u u 05:30, mora biti vremena da dođem do Nepliget-a pre 6:15. Jel mnogo izvoljevam? Zahvalan sam na svim informacijama! Hitno je!
 10. Pozdrav! Ima li ko iskustva sa ovim mađarskim prevoznikom? Zanima me hoću li moći da kupim kartu tamo pošto im stranica za kupovinu preko interneta nije u funkciji.
 11. Juče sam se vratio. Evo mog iskustva ako nekom bude značilo. Nisam mogao da kupim kartu za Luxexpress jer mi je bila potrebna kartica tako da sam bio prinuđen da idem vozom do Katowica. Kupio sam povratnu od Beograda do Budimpešte za 26e... Voz je krenuo oko 21.50 kao što je i predviđeno. Negde oko pola 2 smo bili na granici i zadržavanje je bilo oko pola sata koliko se sećam... Osim kontrole pasoša bilo je i nekog aljkavog pretresa. Nije bilo problema sve u svemu osim što je vagon bez kupea i očajan je za spavanje zbog neudobnosti i puno svetla. Nije bilo gužve pa sam pokušao da se opružim. N