Sarplaninac

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Sarplaninac

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa cena je sasvim uredu 55 din za 0,5.Jelen 200 2L i Apatinsko 2L 186,limenke do 80. Sad 7.jula pocinju ribarske leksinton,Saban Saulic,Nikola Rokvic,Garavi sokak od gostiju na novom gradskom trgu.
 2. Masta ili nesto drugo..ali te male drzave su dosta primamljive,male a opet specificne i ima dosta za videti.Koliko sam citao netom mnogi dele isto misljenje pa se vracaju Malti.
 3. Ne postoje turisticke ture,tako da obilazak nije moguc,sem ako pivara nesto sama neorganizuje a to se desava samo u specijalnim prilikama.
 4. Ovako kao gradjanin Apatina zelim clanove ovog foruma da pozovem da posete ovaj predivan grad kraj Dunava.Posebno pocetkom jula kada pocinju Ribarske veceri,manifestacija koja ima kulturno,takmicarski karakter.Tu je i pivara po kojoj je Apatin poznat sirom Srbije.Predivan centar grada,novi gradski trg posvecen nasem velikom naucniku Nikoli Tesli itd... Da neduzim tekst,ako imate pitanje postavite odgovoricu.
 5. Planiram sa dva drugara da u junu posetimo Maltu,razlog lepo mesto za obici a opet koliko vidim ima i posla...Citao sam dosta na netu pa ako moze neko ko je na Malti licno bio.Cene smestaja,hrana,engleski jezik koji nivo i slicno.Kao i cene avionske karte. Cilj je da negde duze letujemo a da uspemo zaradimo za duzi boravak,jer ipak sa platama od 20-tak hiljada za duza letovanja necemo nikad lovu skupiti,zato pitam i za posao. Hvala unapred!
 6. Na sajtu o drzavljnstvu pise:Da ima prijavljen/odobren boravak najmanje poslednje tri godine pre podnosenja zahteva. Interesuje me dali moram biti neprekidno tri godine u BiH/RS ili prijavim boravak vratim se u Srbiju i posle tri godine opet odem da podnesem zahtev za drzavljnstvo?Ako ima neko iz Srbije koji je prosao tu proceduru zamolio bih ga da mi odgovori. Inace sam Srbin iz Srbije,vidim da je danas popularno imati dvojna drzavljanstva pa koliko sam video BiH pasos je dobiti lakse od Madjarskog...Znam da pasos BiH nije nesto posebno ali eto ako ima neko odgovor? Izvinjavam
 7. Dakle poenta je ta da u onim zemljama gde pise boravak do recimo 30,14,60 itd dana kada mi to istekne odem do najblize drzave predjem granicu i vratim se i pocinje novo ogranicenje 30,14,60 dana...A u drugim zemljama gde je pravilo 90 u 180 dana kao Sengenu moras cekati da prodje taj period.? I za Rusiju pitanje koliko se placa projava boravka?Dali se placa po danu ili mesecu?