love2travel

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About love2travel

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

1,480 profile views
 1. I ja sam zainteresovana za Zakintos, Kavos i sl. Neka se jave mlade osobe koje vole noćni provod kao i da istražuju nova mesta, a ne samo da leže na plaži po ceo dan.
 2. I ja sam za. Da li neko od vas ima neki konkretan predlog?
 3. Meni su ok npr. Makedonija, Bugarska i Grčka. Da li neko od vas ima iskustva u stopiranju i korišćenju CS?
 4. Ćao Milice Koliko vidim, imamo ista interesovanja. Baš takvo putovanje sam i ja planirala, da spojim lepo i korisno, rad i odmor. Samo što sada nisam u mogućnosti da idem na dugo putovanje, već bih izdvojila vreme za više kratkih putovanja. Uvek sam za neki tip "aktivnog odmora". Izmedu ostalog imam 22 godine, od skoro imam CS profil kao i workaway članstvo. Pa ako i tebi to odgovara javi se putem pp.
 5. Ne znam za te fore. Ja sam pošteno platila. Članarina je 23 evra i u pitanju je volontiranje, dakle tu nema zarade.
 6. Imam 22 godine i mnogo slobodnog vremena. Interesuje me ceo svet, ali zbog nedostatka novca trenutno me zanimaju zemlje u okruženju. Ja sam bila na turi Italija, Francuska, Španija. Kao i Budimpešta, Beč. I opet bih išla u te države. Takođe me interesuju i mesta u Srbiji, ima dosta toga što nisam posetila. Više volim gradove i poznata turistička mesta. Ako te nešto interesuje možeš me pitati i putem poruke. I drago mi je da čujem da si pronašla saputnike na ovom forumu.
 7. Nema na čemu. Važno je da obeležiš sve države u koje bi putovao i da obeležiš da si slobodan da radiš odmah, ako jesi, a onda će oni kojima je potrebna pomoć sami da ti šalju poruke i nude poslove, meni je stiglo 50ak poruka za mesec i po dana. Srećno
 8. Uglavnom je navedeno da li nude hranu ili ne. Ako nije navedeno onda ih možeš pitati. Sve u svemu, to je njihova odluka i ti ne možeš zahtevati da je obezbede ako to ne žele. Ja sam istraživala prvo helpx, ali čim sam pronašla workaway shvatila sam da je bolji, pregledniji i da ima više ponuda koje mene zanimaju. Ali ne bih da namećem svoje mišljenje, izbor je na tebi. Eto, nadam se da sam bar malo pomogla.
 9. Pozdrav Ja sam ženska osoba koja je uvek zainteresovana za putovanja. Da li možeš precizirati koje destinacije te interesuju?
 10. love2travel

  Malo po CG

  Slučajno naiđoh na ovaj post. Novi sam član. Ako i ove godine neko bude hteo na crnogorsko primorje neka se javi.