Posted July 4, 2016 Ćaooo ljudi. Ja sam Milica, imam 24 god. Imam u planu da provedem dva, tri meseca putujući, malo voz, malo autostop. Smeštaj Couchsurfing, Workaway (volontiranje i druženje sa lokalcima)... Uglavnom da bude niskobudžetno, možda čak i da pokušamo da nađemo neke posliće usput (ako ste zainteresovani). Putovanje radi provoda, izlaska iz rutine, druženja i nekih novih iskustava, upoznavanje sopstvenih granica. Krenula bih početkom avgusta, u planu mi je Grčka, Makedonija, ali ako ima zainteresovanih da se pridruže, znajte da sam fleksibilna po pitanju destinacija. Princip samo da se ide i iskoristi lepo vreme. Ja nemam iskustva u stopiranju, pa bi bilo poželjno da se javi neko ko je malo iskusniji i u stopiranju i u samostalnim putovanjima. Nadam se da ću ovde naći meni slične, vas koji ste željni lutanja i pustolovina Ukoliko ima zainteresovanih, pišite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Pozdrav Milice, ja tražim malo stariju ekipu jer imam sina (studenta) tvojih godina. Zavidim ti na godinama i mogućnostima i nadam se da ćeš se dobro provesti. Dobro se čuvaj i ne idi sama jer nikada ne znaš na kakve budale možeš da naletiš. Kada sam pročitao tvoju poruku setio sam se da sam već video nekog sa sličnim željama/zahtevima. Potraži na KLUBU PUTNIKA člana sa imenom JABUKOMEN, on ima vrlo slične želje ... Srećan put i dobar provod! Pozdrav, ZoraNS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 (edited) Pozdrav ZoraNS Hvala na lepim željama, trudiću se maksimalno da budem sigurna na putu, bar onoliko koliko to od mene zavisi. Takođe nema potrebe da mi ,,zavidiš", ukoliko imaš želju pronaćićeš i način, bez obzira na godine. Nadam se da ćeš i ti uspeti da pronađeš društvo za svoj put. Takođe sve najbolje, i srećan put. Pozdrav, Milica Edited July 5, 2016 by Milicaaaaa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 Ćao Milice Koliko vidim, imamo ista interesovanja. Baš takvo putovanje sam i ja planirala, da spojim lepo i korisno, rad i odmor. Samo što sada nisam u mogućnosti da idem na dugo putovanje, već bih izdvojila vreme za više kratkih putovanja. Uvek sam za neki tip "aktivnog odmora". Izmedu ostalog imam 22 godine, od skoro imam CS profil kao i workaway članstvo. Pa ako i tebi to odgovara javi se putem pp. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 19, 2016 Dva drugara i ja smo razmišljali nešto slično krajem avgusta..Grčka Makedonija..prvo na Ohrid pa na Olimp onda kamp kod Sartija (besplatan)..Ne znam kada ste planirali i da vam to nije kasno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2016 Kakav je to kamp? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2016 Ćao Milice, Možda se javljam malo kasno, ali ako nisi još otputovala, planiram nešto slično što se tiče načina i dužine putovanja. Javi se, pozzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites