ndragana

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About ndragana

 • Rank
  novajlija
 1. Ja ne verujem da bih se usudila da tako kombinujem rajanove letove (traume iz prethodnih iskustava sa njima). Ako ides tako, gledaj da imas dovoljno novca kod sebe da mozes da nastavis putovanje ako se desi da prvi let okasni.
 2. Samo sto ovaj covek putovanje zapocinje u Temisvaru, pa ako mu npr. tamo zatraze osiguranje, ove opcija u startu otpada.
 3. Nas nisu nikad pitali (mada uvek uzmem osiguranje), ali sam sad u decembru u Nisu na aerodromu videla da su jednu devojku pitali za osiguranje (ja sam bila na drugom salteru) i onh 50e ili koliko po danu boravka - ali su je pustili uz objasnjenje da to treba da ima..
 4. Koliko me secanje sluzi (a putovala sam ovog meseca) podaci u putnoj ispravi se unose tek kod cekiranja..
 5. Mi koji smo ostali smo cekali ispred pasoske na gejtu, tu je isto bilo jako sporo i odjednom su nam zalupili vrata, cak su jednom decku udarili pecat u pasos kao da je izasao iz zemlje i nisu ga pustili u avion, tj. gejt je navodno zakljucan od strane nekoga sa kim pilicija na pasoskoj kontroli nema veze, iako su jedni do drugih.. Kaze jedna nasa sapu(a)tnica da su oni isli da li pre 2 meseca, i da je bio jos veci red na pasoskoj kontroli i let je kasnio 40 minuta, ali su svi usli u avion... a mi smo stigli na vreme na aerodrom, ali su stalno propustali pre nas za neke letove ..
 6. Pozdrav svima, Cesto citam ovaj forum kad mi trebaju neke informacije, a sad sam se registrovala da bih vam prenela sta nas je snaslo u Berlinu sa Ryanairom. Otputovali smo u nedelju 11.12, a trebalo je da se vratimo u cetvrtak 15.12. letom u 11.55. Na aerodromu Schönefeld je bio totalni haos, sigurnosne provere jako spore, još svako malo propuštaju neke gradove preko reda, kontrola pasoša na ulazu u terminal takođe - što ne bi bio neki poseban problem da nisu u nekom trenutku zatvorili gejt i ostavili nas oko trideset ispred ulaza!! Znači, svi smo došli na vreme, oni su nas svuda nev