milena1479

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About milena1479

 • Rank
  novajlija
 • Birthday 07/14/1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Niš
 • Interests
  Putovanja, planinarenja, muzika, filmovi, koncerti, hrana...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ćao :) Zanima me da li ima neka devojka ili devojke, koje imaju oko 30 godina, koje bi htele možda sa mnom na put u Italiju. Ja imam 31 godinu. Išla bih preko agencija koje organizuju putovanja i iz Niša sam.
 2. Cao! Meni je svejedno, ja bih isla na sve akcije A ti si iz BG-a?
 3. Pih :/ A jel si isao nekad na neko planinarenje sa pl.drustvima? Ima raznoraznih akcija, bar ovde kod mene u Nisu
 4. Ovo zvuci zanimljivo, jel si nasao ekipu?
 5. Išla sam jednom i bilo mi je nekako tužno :/ svi se druže, smeju, zezaju, a ja sama. 😦 Ali je to bila akcija za celu državu, pa je bilo baš puno ljudi. Moraću da probam nekad neku manju.
 6. Da, ali glupo mi je da idem kada nikog ne znam :/ i svi imaju svoje grupice
 7. Ćao svima Moje pitanje je da li ovde ima ljudi iz Niša koji su zainteresovani za planinarenja? Mene to baš zanima, međutim niko od društva nije u tom svetu :/ pa mi je glupo da idem sama. Mnogo je zabavnije kada se ide sa nekim, pa makar i sa jednom osobom. Ja bih išla preko planinarskog društva Mosor, ili Železničar, oni stalno organizuju akcije. Nadam se da će neko da se javi. 😁 Planinarski pozdrav! ☺🌲
 8. Tvoje putešestvije zvuče zabavno. Ne znam, videću šta ću sa tim, a sviđa mi se što na ovom forumu postoji sekcija za traženje saputnika, pa možda to iskoristim ako budem išla negde.
 9. Ja imam pitanje za sve solo putnike. Kakva su vam iskustva što se toga tiče? Razmišljala sam da idem na neko takvo putovanje, pošto moje drugarice nemaju dovoljno novca za to što ja hoću, a neke ni vreme. Međutim, mislim da bih bila nekako tužna da idem sama :/ i onda pomislim kako ne vredi bacati novac na to.
 10. Ćao Mislim da ima, jer jedna agencija organizuje avanturu tamo i postoji mogućnost spavanja u hotelu ili gde već, i u šatorima. Meni je velika želja da odem, i trebala sam krajem jula, ali mi je drugarica otkazala :/ a neće baš svako na avanturistička putovanja nažalost.