Followers 0

Kamp na Uvcu

7 posts in this topic

Cao, zna li neko nesto o kampovanju na Uvcu? Da li postoji kamp? Da li se placa? Da li postoji mogucnost za divlji kamp? 

Svi saveti su dobro dosli :smile:

Ćao :smile:

Mislim da ima, jer jedna agencija organizuje avanturu tamo i postoji mogućnost spavanja u hotelu ili gde već, i u šatorima. 

Meni je velika želja da odem, i trebala sam krajem jula, ali mi je drugarica otkazala :/ a neće baš svako na avanturistička putovanja nažalost.

Stric mi ima vikenciu na Uvackom jezeru, ili ti Sjenickom (kako ga lokalci zovu). Nemam pojma za organizovane kampove, ali znam da je "divlje" kampovanje potpuno ok. Cak i na samom jezeru mozes da zabodes sator, niko te nece dirati. Ukoliko vidis neko zgodno mesto a neka kuca je u blizini, slobodno pitaj ljude da li smes da prenocis na njihovoj livadi. Ne bi trebalo da bude problema jer su ljudi jako gostoprimljivi, a ima jako malo turista. 

Odlicno, hvala! :smile:

On 7/4/2017 at 6:07 PM, milena1479 said:

Ćao :smile:

Mislim da ima, jer jedna agencija organizuje avanturu tamo i postoji mogućnost spavanja u hotelu ili gde već, i u šatorima. 

Meni je velika želja da odem, i trebala sam krajem jula, ali mi je drugarica otkazala :/ a neće baš svako na avanturistička putovanja nažalost.

Probaj sa organizovanim turama :smile:

5 hours ago, jeremicmarija said:

Odlicno, hvala! :smile:

Probaj sa organizovanim turama :smile:

Da, ali glupo mi je da idem kada nikog ne znam :/ i svi imaju svoje grupice

Cao! Možda je kasno, s obzirom da sam naletela na ovu objavu o Uvcu mesec dana kasnije od objavljivanja, ali samo da proverim DA LI STE IŠLI NA  UVAC I ako niste, da li je neko raspoložen da se organizujemo i da idemo? Imam 25, uskoro 26 godina, obilazim Srbiju povremeno, planinarim i imam teškoće u pronalaženju društva za ove aktivnosti jer moje društvo uglavnom vodi neki drugi stil života. 

Hvala na odgovoru ! veliki pozdrav iz centralne Srbije! 

Cao, i ja kasnim po dosta! Ali evo nekih informacija, ako se jos uvek nisi organizovala i za sve ostale koji planiraju da idu. :smile: Bili smo, i to smo hvatali stop iz Crne Gore, pa nas je igrom slucaja povezao lik koji radi u hotelu, bivsem lovackom domu, Lane, pa nas je on uputio. Uglavnom, od centra Sjenice smo uhvatili taxi do ulaza u rezervat koji je izneo 200, 300 dinara i tamo smo postavili sator na prvoj livadi. Postoji kamp, ne znam koliko kosta, jer u principu nema potrebe za njim. Tura sa rendzerom koja je ranije, kako sam cula, bila "dve bombe piva", sada je 1250 din, i to se naplacuje ulazak u rezervat, ulazak u 2 pecine i voznja camcem. Lepo je za videti, okacicu slike uskoro. :smile: