Magelann

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Magelann

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Planiram da napravim turu kampujuci i to kanjon reke Gradac-Resavska Pecina-npr Kablar-Tara-Drina-i nazada za Beograd ili neku drugu rutu, sve je stvar ideja i dogovora. Samo bez pritiska, cimanja, preteranih zahteva i sl. Dolazi u opticaj i Grcka Hrvatska i Bosna. Sve je stvar dogovora i zelje. Imam 40 god, isao bih svojim autom a troskove delili. Dolaze u obzir iskljucivo normalne i fleksibilne osobe. Datim putovanja od 27.07. do 12.08.2018. Eto ko zeli moze da se javi na message ili burmazovic.d@gmail.com.
 2. ja sam zainteresovan za kampovanje. Imam svoj automobil, mozemo sa njim. Troskove delimo. Mogli bi da krenemo iz Srbije ka GR, stim da imam odmor 30.07.-12.08. Rutu cemo usaglasiti. Ako ti je ok javi se. Da imam 40 god i iskusan putnik .
 3. Pozdrav, Ja sam zainteresovan za kampovanje u avgustu. Imam svoj sator a I automobil . Gorivo mozemo da delimo ili kako se vec dogovorimo. Fleksibilan sam sto se tice komunikacije i odnosa. Imam 40 god. Ako ima mesta da se pridruzim javi se na burmazovic.d@gmail.com. Inace meni odgovara kampovanje i po Srbiji, reke, jezera, planine i td.