Followers 0

Grcka, Italija, Maroko ili Berlin avgust 2018

6 posts in this topic

Naslov ponude moze zvucati nepovezano :biggrin: ili bolje receno fleksibilno :smile: Zelja mi je da u avgustu pobegnem iz grada, a dosta je mesta koje bih volela da obidjem. Sto se tice Grcke zanimaju me ostrva - super bi bilo ako je neko u fazonu da vozi da iznajmimo kola pa da zujimo ostrvom- neka od kikladskih bi bila najbolja opcija ili eventulno Kefalonija. Sardinija dolazi u obzir. Ako je neko za neki hostel ili CS u Berlinu moze i to. Maroko isto. Volela bih da nadjem fleksibilnog saputnika koji se prilagodjava okolnostima, nije sklon drami, vreme mozemo provoditi zajedno ili odvojeno dokle god je sve na voljnoj osnovi :smile: Imam 32 godine, drustvo mi se (gle cuda) razbezalo po svetu, a i generalno je tesko se uklopiti sa ljudima oko datuma, budzeta itd. Sto se mene tice ja sam jednako za neku avanturu-kampovanje ali i komfornije varijante. Budzet isto. Jedino sto bih volela da to bude avgust :smile: ukoliko imate neki predlog pisite  :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ćao, ja sam zainteresovana za ovu tvoju ponudu, vreme fleksibilno, budžet fleksibilan, kao i destinacija. Javi se ako želiš

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li si mozda raspolozena za Rimini u avgustu? Busem. Ima i bus tura za Siciliju koja mi je podjednako interesantna, posto se posecuju usput Kapri, Rim, Bolonja .... :-) Takodje avgust. Javi se . Biljana 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sam zainteresovan za kampovanje. Imam svoj automobil, mozemo sa njim. Troskove delimo. Mogli bi da krenemo iz Srbije ka GR, stim da imam odmor 30.07.-12.08. Rutu cemo usaglasiti. Ako ti je ok javi se. Da imam 40 god i iskusan putnik :smile:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav, ja razmisljam da odem krajem avgusta u Maroko, 8-9 dana, Marakes, Fes, Kazablanka, Rabat, Sefsauen. Iz Beograda sam, 29 god. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0