grof La Mol

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About grof La Mol

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Wow svaka čast .gif' alt='::'> Fotografije su fantastične Cilj mi nije bio da se hvalisam, već da pomognem sa idejama . . .
 2. Hvala svima na informacijama i savetima! Ako neko ima još nešto da doda, slobodno . . .
 3. Pošto ceo avgust imam na respolaganju, planiram da putujem do Kavkaza, kao što sam i po Bliskom istoku - overland! Direktni voz = Beograd - Sofija - Istanbul (24h), zatim presedanje u Istanbulu i opet vozom do Karsa (24h) i to sve sa magic Balkan Flexipass kartom. Za sada je plan da udjem u Gruziju preko Batumija. Pretpostavljam da cu se na slican nacin i vratiti za Srbiju nakon mesec dana (koriscenjem JEDNE Balkan flexipass karte - 5 dana, 55eur!!!) U poređenju sa avionom, ovo je 3-4x jeftinija opcija . . .
 4. Poštovani putnici-e, ceo avgust 2012 planiram da putujem po Jermeniji, Gruziji i Azerbejdžanu, pa bih sve one koje su već bili u pomenutim država, zamolio da mi pomognu povodom smeštaja u većim gradovima pomenutih zemalja! Plašim se da spremljen budžet od 700 eur (ne računajući u tu sumu prevoznu kartu do Kavkaza i vize!) neće biti dovoljan za jednomesečno putovanje. Još jednom, molim sve one koji znaju kako najjeftinije proći sa smeštajem u većim gradovima (hosteli, privat-smeštaj, couchsurfing friends, kampovi, itd, itd.) da pomognu! Unapred hvala!