loshme10

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About loshme10

 • Rank
  novajlija
 1. Zvao sam ambasadu danas da se raspitam. Devojka je bila jako ljubazna i izmedju ostalog mi je rekla da ne treba nista dodatno osim regularne vize za ulazak u Sabah. E sad ako ona ne zna ne znam ko zna, trebalo bi da je to to... I jos jedna stvar, znam da je offtopic, ali da li bi neko ko je bio u Sabahu mogao da mi se javi u PP da mi pomogne oko itinerara, tj oko najboljeg rasporeda dana po gradovima. Hvala.
 2. Hmmm, nisam znao za to za Sabah. Gde to da proverim? Na sajtu ne pise nista o Sabahu konkretno ili da se razlikuje od ostatka Malezije :/
 3. Pozdrav ljudi, treba mi mala pomoc. Uplatili smo karte za Maleziju, idemo krajem jula prvo KL na 2 dana pa 22 dana Borneo - Sabah. Na sajtu vidim da za vizu traze rezervaciju smestaja u Maleziji. Kazite mi ako znate da li rezervacija mora da bude za sve vreme boravka u Maleziji ili je dovoljno za prvih par i poslednjih par dana? Devojka i ja idemo u nekoliko gradova u Sabahu i mislili smo da trazimo smestaj na licu mesta, pa me zanima da li je razlog za odbijanje vize ako ne prilozimo rezervacije za smestaj za sva 22 dana? Hvala unapred.