Dejan90

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Dejan90

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ćao Biona, Meni je Hurgada jedna od destinacija o kojima sam razmišljao. Odgovarao bi mi taj termin krajem avgusta jer sam na godišnjem od 28.08. Sviđaju mi se opcije sa dosta obilazaka, nisam za klasično letovanje.
 2. Znate li neku agenciju koja trenutno ima u ponudi putovanja u ova 2 grada? Obe države prihvataju potvrdu o vakcinaciji. Mada, može da se ode i u sopstvenoj režiji. Meni odgovara neki od termina u junu. Ima li zainteresovanih?
 3. Pozdrav drustvo! Nema bas puno opcija, pa da iskoristimo ono sto je trenutno dostupno. Sve dolazi u obzir, autobusom preko agencije ili avionom individualno, lako cemo se dogovoriti. Samo mi je bitno da to bude u prvoj polovini oktobra zbog posla. Ako je neko zainteresovan, neka pise.
 4. Dejan90

  Prag

  Update Gledao sam aranžman preko agencije Calypso... Od 3. do 8. septembra, cena je 129e, 4 noćenja sa doručkom i poseta Bratislavi i Brnu su uključeni u cenu. Još neke agencije imaju Prag u ponudi u tom terminu, 20-30e je niža cena, ali su 3 noćenja bez Bratislave i Brna.
 5. Dejan90

  Prag

  Tražim društvo za put u Prag preko agencije početkom septembra. Imam 29 godina, živim u Beogradu. Ako ima zainteresovanih, pišite