Followers 0

★ Egipat - Hurgada - kraj avgusta ★

6 posts in this topic

Zdravo,

Da li ima neko ko u poslednjem trenutku rezerviše letovanje i odgovarao bi joj/mu/im kraj avgusta? :)

Predlozila bih https://www.1atravel.rs/putovanje/seagull-beach-resort-hurgada/, medjutim, slobodno dajte neki drugi predlog.
Bila sam u boljem hotelu od ovoga u Hurgadi, ali mi hotel nije presudan za letovanje (ovaj hotel je pešački bliže dešavanjima van resort-a).

Moj doživljaj Hurgade je da letovanje može biti dinamično uz snorkeling, vožnju kvadova po pustinji, posete lokalnim kafićima/pabovima, poseta Novoj Marini, volela bih ove godine da posetim i El Gouna koji je gradio egipćanin koji je gradio i Luštica Bay, etc.
Naravno i punoo kupanja.

Ukoliko neko deli mišljenje i želeo/la/li bi takvu vrstu letovanja, neka piše, pa da pronađemo odgovarajući termin, broj dana, da se dogovorimo. 

Pozdrav 👋
♀, 2⃣8⃣, Beograd 

Edited by Biona

spartasparta387@gmail.com    pa se javi za dogovor....slucajno dala mejl kontakt nedovrsen

Edited by chivitli

Ćao Biona, 

Meni je Hurgada jedna od destinacija o kojima sam razmišljao. Odgovarao bi mi taj termin krajem avgusta jer sam na godišnjem od 28.08.

Sviđaju mi se opcije sa dosta obilazaka, nisam za klasično letovanje. :)

Cao Biona, 

Jel ste nesto organizovali, ja sam zainteresovan da krenem odmah, termin mi odgovara 20.08.2021, i ako moze 7 dana.

Trebao sam da idem u Egipat, ali je drug ispalio.

Molim te za odgovor.

Steva

Ćao Stevo,

Izvini nisam ulazila na forum.
Organizovali smo se bili, išli smo od 01. do 11.

Nadam se da si uspeo da pronađeš društvo. :)

Pozdrav,
Bojana