putnica71

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About putnica71

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cao Bojana, Zainteresovana sam za Grcku, za drugu polovinu avgusta. Imam blizu 50 godina i nisam iz Bg. Pozdrav
 2. Ukoliko sam dobro videla, aranzmani za Glifadu i Lutraki u drugoj polovini avgusta su od 20-30.08., aranzmani su sa avionskim prevozom i polupansion, trenuto su last minute ponude oko 600e zavisno od hotela. Pored toga, treba racunati jos oko 100e za fakultativne izlete jer su jako interesantni Atina, Korintski kanal, Peloponez, Herin hram... ako ti odgovara mozemo se dogovoriti konkretnije. Obicno cekam last minute ponude, pogotovu ove godine zbog neizvesne situacije sa kovidom.
 3. Ukoliko sam dobro videla, aranzmani za Glifadu i Lutraki u drugoj polovini avgusta su od 20-30.08., aranzmani su sa avionskim prevozom i polupansion, trenuto su last minute ponude oko 600e zavisno od hotela. Pored toga, treba racunati jos oko 100e za fakultativne izlete jer su jako interesantni Atina, Korintski kanal, Peloponez, Herin hram... ako ti odgovara mozemo se dogovoriti konkretnije. Obicno cekam last minute ponude, pogotovu ove godine zbog neizvesne situacije sa kovidom.
 4. Cao, zainteresovana za drugu polovinu avgusta za deo oko Atine, Glifada ili Lutraki, obilazak Peloponeza, Korintskog kanala...
 5. Pozdrav svim ljubiteljima putovanja, Zelela bih da nadjem saputnicu za put na Karibe u aprilu mesecu (11-21.04.21., 9 ALL nocenja, 1050e). Trenutno za Dominikansku Republiku nije potreban PCR test.