aleksandaart

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About aleksandaart

 • Rank
  novajlija
 1. Super, koliko se sjecam ja sam kupio kartu mjesec dana unaprijed, i odma ispunio za vizu. Viza tezina od 1 do 5 , 1. To je njima cisto samo da se napuni malo vise drzavni budzet ne interesije ih nista,online sve ispunis. Pazi da ne napravis nikakau gresko kod vlastitog imena i prezimena, inace ces doci na granicu i moraces ponovo da platis vizu( source: momku koji je dosao sa mnom avionom upisao pogesno broj pasosa pa su mu jos jednom uzeli pare za vizu...)
 2. Pozdrav svima Naime uskoro putujem u Spaniju, putovanje bi trebalo da traje 15tak dana. Prva destinacija putovanja bila bi Barselona, a kraj putovanja u Sevilji. Zanimaju me neki usputni manji gradovi,koje bi se vrijedilo posjetiti a da nisu toliko turisticki poznati? Svi savjetu su dobrodosli
 3. Pozdrav, Da li je neko imao slicnu situaciju? Imam dvojno drzavljanstvo Srb i Bih, medjutim prilikom popunjavanja i predavanja formulara u Ambasadi nisam naveo Bih drzavljanstvo. Da li u slucaju da saznaju tu informaciju mogu da me odbiju za vizu ?