preachers girl

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

  Never

About preachers girl

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav ljudi! Malo zastarela tema, ali evo reanimacije. Da li neko zna nekoga ko bi izdao stan u pragu u periodu od 16.juna do 26. juna? Najverovatnije nas je dvoje, a možda i više.
 2. Ljudi, jedno tehničko pitanje: Naime, organizatori jedne konferencije u Bostonu me pozivaju za učešće na istoj. I sad, ja bih išla u Boston, ali bih ostala još par meseci recimo u Njujorku, pa me zanima, kakvi su mi izgledi da dobijem turističku vizu na duže vreme, ukoliko dobijem od organizatora poziv za konferenciju (koja traje par dana svega)? Drugim rečima - da li ću uz pozivno pismo organizatora konferencije dobiti vizu samo na period trajanja događaja ili na duži period? Hvala Vam.
 3. Da li neko zna da li je moguće zameniti datum putovanja, kad jednom kupiš kartu? I za organeways i za student agency.
 4. Ovog oktobra sam postala apsolvent. Znači u principu što pre - to bolje. Hvala!
 5. drugari šta mislite o sledećem: planiram da idem sledećeg leta u NY na neko vreme. E sad, tada ću (nadam se) diplomirati. A sad sam još uvek student. Da li je pametnije da vizu tražim što pre, drugim rečima - dok sam još uvek student ili da je tražim neposredno pred put? Šta vi mislite? I koju vrstu vize da tražim? Nemam pojma šta bih tamo radila, znam samo da mi se ide malo.
 6. ok! sad je sve jasno! hvala. i to je odlična ponuda.
 7. navijala sam za odgovor pod 1 to onda praktično znači da ja mogu da promenim nebrojeno mnogo vozova, sve dok to ne prelazi 120 h (+ još ta mogućnost noćne uštede vremena) ? divna jedna karta taj balkan fleksipas.
 8. A ja imam jedno opštije pitanje. Šta uopšte znači to 5 dana balkan flexipassa? Troumim se između sledećih opcija: 1. 5 x 24h provedenih u vozu 2. 5 različitih vozova 3. verovatno je nešto treće trebalo bi da kupim balkan flexipass i idem sa njim u istanbul,a onda kasnije malo i u makedoniju. pa me zanima da li ova karta može da izdrži sva ova putovanja
 9. Hvala drugari! Ipak idem u Krakov.
 10. Jel ima neko neki update na ovu temu? S tim da ja krećem iz Novog Sada za Poznan! Urgent! urgent please!
 11. Da li se ikada desi da budu neke brutalno jeftine karte na akciji za neke destinacije tipa new york?
 12. Ovo sve stravično podseća na Besnilo - Borislava Pekića.
 13. Ah, kome burek nije u mislima.