tarantula

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

  Never

About tarantula

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super! Mislim da mi je to najbojla varijanta. Hvala! Samo mi jedan detalj nije jasan. Ako uzmem Oyster na 7 dana za 1-2 zonu, video sam da mogu da stavim i nešto novca preko ako se budem vozio po drugim zonama, kako onda to funkcioniše, kartica se dodatno "kuca" ako uđeš u treću zonu ili kako? Hvala.
 2. Putujem za London na 9 dana, pa gledam sve varijante javnog prevoza, Travel Card, Oyster... Pa da pitam vas koji ste bili i imate iskustva, koja je po vama najisplatljivija varijanta za vožnju po gradu za 9 dana? Hvala.
 3. Pozdrav drugari. Trebalo bi da putujem za Britaniju u aprilu ili maju. Da li neko zna kada najranije mogu da apliciram za vizu? Druga stvar, zaposlen sam a putujem turistički. Znam da mi je potrebna potvrda o tome da sam stalno zaposlen, potvrda o visini primanja i godišnjem odmoru. Ali zanima me da li je potrebno (i pored potvrde o visini primanja) priložiti i nekakvu potvrdu iz banke i kakvu? Devizni račun? Tekući račun? Samo uplate ili i potrošnja. Puno hvala no pomoći.
 4. Hvala još jednom ljudi. Ne idem sada, nego tek tako posle nove godine, ali bolje da pitam na vreme.
 5. Au, hvala puno. A kilometraža? Gledao sam nešto na viamichelin.com, ali ima nekoliko varijanti.
 6. Pozdrav, Interesuje me koja je najbolja varijanta za put automobilom Beograd - Minhen? Bolje ići preko Mađarske ili Hrvatske? I koja je cena putarina i vinjeta u jednoj, a koja u drugoj varijanti. Puno hvala.
 7. Drugari, kako najlakše i što povoljnije stići do Graca u Austriji iz Beograda? Hvala na pomoći!
 8. Avionom jest´ najbolje, ali 220+ e Znam da ima neka fora valjda do Soluna vozom, pa onda se preseda do Atine ili tako nešto? Ili je bolje autobusom? I koliko to sve otprilike košta? Može neko da mi prenese iskustva ko je skoro bio. Hvala.
 9. E super. Hvala na odgovoru.
 10. U junu sam tražio i dobio vizu za Bugarsku na nekih mesec dana. Zbog promene plana nisam otputovao, pa me interesuje da li bih zbog toga što sam tražio vizu, a nisam putovao, moglo da predstavlja problem kod sledećeg apliciranja? Jel imao neko sličan slučaj? U call centru nisu znali da mi odgovore na pitanje i uputili me direktno na konzulat, međutim tamo se niko ne javlja na telefon.
 11. Sad sam zvao stanicu, kažu mi da ima neki polazak i u 12.30h A jel zna neko kada su polasci iz Sofije?