ivy05

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About ivy05

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. u kom periodu? ja sam planirala Indoneziju ili Filipine (mada pre Filipine) dec/jan..
 2. Planiram put Tajland/Laos 1-24 januara - Bkk, Kancanaburi, Vientien, Luang Prabang, Kopangan, Khao Sok. U nekim trenutcima ce nas biti vise, u nekim sam sama, pa ako se sa nekim preklapam u januaru ili jos uvek nema ideju gde i kada, join me
 3. Ja sam planirala tajland oko 20. januara...i to Aeroflotom do Delhija (oko 450eur) i iz Delhija za Tajland do 200eur...sve povratna naravno. Nisam još mnogo čačkala to iz Delhija, možda može i jeftinije da se nađe. I ako ima zainteresovanih (nas je za sada dve), bilo bi fino da putujemo zajedno!
 4. i mi smo definitivno uzele karte (Gricko i ja ), tako da smo u delhiju od 28. februara....onda se 3-4marta spustamo do Goe, pa Kerala.....ako je neko u blizini...bilo bi lepo da udruzimo snage i planove ove info za cene su super pred put!!!!
 5. ja idem do Skoplja 30. Nisam planirala prevoz..nekako mi je bilo najlogičnije autobusom..ali ako bih imala društvo za kola/voz ni to nije loša opcija!
 6. Ja sam planirala Indiju posle 20. februara...i neki plan je bio prvo Bombaj i Delhi, a onda da se spustim na bar nedelju dana do Goe...i da dzabalebarim... pa ako je neko zainteresovan...
 7. Jel' ovo još uvek važeća i otvorena opcija? pošto je meni otkazan planirani put za Indiju u februaru, a imam neodoljivu želju da negde zbrišem dok je ovde minus Ako ste se vi već izdogovarali, kad krećete..i da li ima jos mesta?