mzeleni

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

About mzeleni

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Da li neko ide sledece nedelje autom do Makedonije (ili Grcke)? Potreban je prevoz za mene i zenu, troskove bismo podelili. Nama je odrednica 100 km juzno od Skoplja, izasli bi na auto putu) kod Negotina. Odgovara polazak u utorak, sredu ili cetvrtak (15 - 17. april).
 2. Da li neko ide autom do Makedonije ili Grcke, krajem sledece nedelje? Podelili bismo troskove, a ja bih izasao na auto putu, 80 km pre grcke granice, tako da zbog mene ne biste morali da skrecete sa glavne rute Ja sam iz ZR, a odgovara mi polazak u petak 19, subotu 20, nedelju 21 i u krajnjem slucaju, ponedeljak 22. jul.
 3. Da li neko ide autom za Makedoniju ili Grcku za praznike? Meni bi najvise odgovarao polazak u subotu, 27. aprila, iz Beograda negde oko 16 h ili kasnije. Odgovara prevoz do Skoplja. Ako idete juznije, Izasao bih na benzinskoj pumpi, koja se nalazi na auto - putu u Makedoniji, kod Negotina. To je otprilike 110 km juzno od Skoplja, odnosno oko 80 km od granice sa Grckom. Nisam vezan za datum, tako da je druga opcija polazak 28, 29 ili 30 aprila, pa cak i 1. maja, iz Novog Sada, Beograda ili po dogovoru.
 4. Da li neko ide autom za Makedoniju ili Grcku sutra (petak 7. septembar), a odgovara mi i polazak u subotu ili nedelju. Polazak iz Ns ili Bg.
 5. Da li neko ide autom za Makedoniju (ili Grcku) iz Ns ili Bg u cetvrtak popodne ili eventualno petak ujutru. Meni je potreban prevoz do Negotina (benzinska pumpa Makpetrol na autoputu, 60 km do granice sa Grckom), a mogu izaci i u Skoplju ili Kumanovu ako idete samo do tamo. 065 395 795 0.
 6. Moje rodjake iz Slovenije su u tom nocnom vozu negde u Hrvatskoj opljackali. Dok su spavali uzet im je novac, ali pasosi, tako da su ujutru morali do slovenacke ambasade u Zagrebu...
 7. Mislim da bih mogao da organizujem tribinu u Zrenjaninu. Ako ste zainteresovani, javite se
 8. mzeleni

  Vibram obuca

  Preporucujem Merel. Nosio sam ih 4 god. I dalje su cele, djon nije nimalo ostecen.
 9. mzeleni

  Lap top preko granice

  Mom drugu su letos na atinskom aerodromu proveravali da li na lap topu ima legalan softver.
 10. Devojka i ja idemo sutra iz Beograda za Maribor. Ako neko ide autom u pravcu Slo, neka se javi na pvt...uz komp sam sve vreme.
 11. Da li neko ide autom u petak, 9. septembra posle podne, u pravcu Zg? Podelili bismo troskove. Polazak iz Ns ili Bg. Vracam se u nedelju popodne nazad.
 12. Galeb Ohrid je najgori autobuski prevoznik u istoriji! Putovao sam nekoliko puta sa njima i svaki put je bilo - gore! Osim toga sto staju svugde i put traje zbog toga predugo, vozaci i kondukteri su veoma neljubazni. Jednom je pukla valjda poluosovina na busu i sam Bog nas je spasio da ne sletimo sa puta... A pri povratku iz Oh, nekoliko ljudi nije imalo mesta, jer su izdali duple karte...Ah, da ne zaboravim, kruzili su Skopljem pola sata bez ikakvog objasnjenja i uopste nisu otisli na stanicu. HOROR!
 13. mzeleni

  Ohrid smeštaj

  http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/565039?searchID=1153579&Idx=6 Ako neko ide na Ohrid, najbolje da ovde trazi smestaj i to pod - sobi, kuku, vili, apartmani.
 14. Da li neko ide autom za Zagreb u petak, 10. septembra. Odgovara i ako neko ide prema Sloveniji. Podelili bi troskove. Mogu se prilagoditi mestu polaska, odnosno skoknuti do NS ili Bg.