moxy

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About moxy

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. ja takodje idem u tom periodu .pa ako si sam tj ako je jedan putnik moze samnom,imam jedno mesto uz minimalnu nadoknadu,to vazi i za poratak jer se i ja vracam 20 februara.pozdrav Ispravka,vracam se 19 februara,pozdrav
 2. Ja putujem 15 feb ----19 feb .ako imate kartu za parking Temisvar i ako imate kolio bi kostalo .Pozdrav.Sasa.Pancevo
 3. imam let 8.11 vracam se 11.11.2014 pa ako neko ima resenje za p arking na aerodromu Temisvar neka se javi sve opcije otvorene.
 4. ja imam let 8.11 ----11.11.2014 pa mozemo nesto da se dogovorimo da ucestvuem i ja u kupovini
 5. ja sam ozbiljno zainteresovan za parking temisvar imam let 8.11 --11.11.2014 pancvo
 6. ja imam let 8.11 do 11.11 2014 javi se da podelimo parking na aerodromu temisvar,pozdrav
 7. pokusavam da rezervisem kartu preko viza i neuspevam jer trazi neki ID sto neznam sta je i kada to popunim kaze da vec postoji neko sa tim podacima a to je moja e-mail adresa tako da nema sanse da postoje dve iste ,pa ako neko zna resenje neka javi ,hitno je
 8. ja sam skoro isao za francusku sa porodicom i raspitao se o zdravsvenom osiguranju sa sve nas ali preko regularnog drzavnog zdrav.osiguranja i evo price.otisli do saltera za zdravs.osiguranja tamo uzeli formulare za svakog pojedinacno (besplatno) otisli do svog lekara koji je upisao da nismo bolesni od hronicnih bolesti.zatim do stomatologa isto to.i zatim na zdravstvenu komisiju koja sve to pregleda izda papir da ispunjavamo ssve uslove i potom ponovo da saltera zdravsvenog koji izda papir na jeziku zamlje u koju putujes.vazi 90 dana ili od dana kada putujes i vracas se.ptpuno besplatno.fora
 9. ja sm nedavno kupio pet karata za pariz iz temisvara sa master karticom (inteza) i sve sam platio u dinarima uredno taj dan sa rezervaciom a za dva dana ukupna cena u dinarima i slgala se sa cenom na sajtu.mislim da su problemi u nasim bankama a i kod njih ponekad.zato otvorite cetvoro ociju i polako sa rezervacijama uvek gledajte posle svakog klika u cene da se nesto nepromeni.
 10. ja isao pre desetak dana sa porodicom za pariz iz temisvara i nisam imao apsolutno nikakvih problema.otisao sam do aerodroma kolima sa prijateljem dosli smo sat ipo ranije.seli popili kafu.predali ortljag kasnije presli pasosku kontrolu malo rigoroznu ali u granicama sem izuvanja obuce sve je ok. let nije kasnio.rucni prtljag niko nije merio niti gledao.ja sam isao sa troje dece i sve je proslo extra.
 11. upravo sam se vratio iz pariza i od aerodroma bove gde sam dosao wizz air-om iz temisvara seo na bus i platio 15 evra u jednom pravcu koji staje u parizu a posle naravno metro.do ostalih aerodroma u parizu orli i sarl de gol ima metro tj, voz (rer) i nije tako skupa karta
 12. evo polako se priblizio i taj dan pputovanja a nema nikoga da se javi za prevoz do temisvara za 18 4 2011 prepodne ali nada josuvek postoji.
 13. hajde ljudi pomoc za prevoz do temisvara za 18 4 2011.rano prepodne .ja sam iz panceva. zar je moguce da nikoga nema iz velikog bgd-a da putuje za temisvar potrebno jedno mesto .placam ucesce u autu,kombiju,motoru sta vec.javite se.
 14. sekola...kog datuma ides za pariz...posto i ja idem pa da li postoi mogucnost da podelimo trosak puta do temisvara.pozdrav iz panceva..
 15. hvala na trudu da mi pomognete oko prevoza(jeja)posalao sam e-mail pa ce se valjda covek za prevoz javiti kada nema nikoga da se javi da delimo troskove puta za 18 4 2011.ali ima jos vremena pa cemo videti jer stvarno nemam ideju kako doci do temisvara a da to nije ona nama poznata (skupa)agencija.