1Mina

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About 1Mina

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pozdrav svima! Krajem marta planiram da putujem u Sloveniju, nemam nikakvog autostoperskog iskustva, ajde i to, nego mislim da nemam nikakvu ideju o blizini, daljini, prostorno orijentisanje nula, sve mi je tu, caskom, i kao lako, a verovatno upakovala neki put koji ce biti daleko od najjednostavnijeg. Nemam jos dovoljno podataka, ali idem na sever, mali gradic koji je blizu granice sa Austrijom. Da li je iko stopirao do Slovenije? Kako bih bilo najbolje ici ako krecem iz Beograda? O cemu da vodim racuna? Svaki savet je dobrodosao. Hvala Vam puno!
 2. Heeej! Prvo, nisam sigurna da li sam izabrala pravo mesto da ostavim ovu porukicu, tj nadam se da ce je ovde neko videti, hah, ali zanima me da li su vas cesto pretresali dok ste putovali? Da li postoji neko kao pravilo vezano za to, u stvari, sigurna sam da ce sve sto mi kazete da mi bude zgodno i korisno. Pitam jer planiram da putujem uskoro, verovatno stopom, ma verovatno cu sve da kombinujem, posebno jedan eks ju tur planiram, i nevolja je sto cu nositi i profesinalnu video kameru, razmisljala sam da nabavim nekakvu novinarsku karticu ili bilo sta sto bi vec pmoglo, ali ucini mi se kao pr
 3. 1Mina

  Cene u Brazilu

  E, a cime, kako si stigao do Brazila? Zar je moguce da treba oko 1000 evra samo do tamo?
 4. 1Mina

  Put u Brazil

  Pisite malo i o svemu sto ce mi pomoci skupiti tu kartu za Brazil, pa cu posle brinuti sta cu i kuda cu kad stignem. Drugarica vec neko vreme trazi karte i najjeftinije je sto je uspela je oko 1000 eura. Molim vas, posavetujete me malo i oko toga. Kako najjeftinije do Brazila?