Mr.M

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Mr.M

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Blizu je ali ne znam baš da li je za pešaka Bolje planiraj da ćeš se voziti malo
 2. Na ovaj mail odgovor cekam vec 10ak dana.. Da li je neko uspesno kontaktirao ovu radnju mailom? Mailom nećeš postići ništa i ja sam se cimao s njima mailom pa ništa nisam uradio dok ih nisam direktno zvao.
 3. Odmah da ti napišem da ćeš za garanciju od 5 godina morati doplaćivati!Ako budeš kupovao preko pomenutog sajta vodi računa da ne izgubiš oko AFA-e jer sam negde pročitao da ne daju svi AFA-u! A što se tiče mog povrata,nisam još uvek podigao pare ali u svakom slučaju podiću ih u prodavnici gde sam kupio plazmu, na papirima mi piše 37000Ft pa ne verujem da će mi dati više .
 4. Odmah da ti napišem da kupuješ pravu plazmu jer sam i ja pazario skoro G30 46" i samo pohvale na račun Panasonika .gif' alt='::'> Kupio sam je u TC Arkad u Szegedu za 234900Ft (pre mesec dana forinta bila 293Ft=1€) i na granici odradio sve kako si napisao s tim što je meni povrat mađarskog poreza 37000Ft pa sad izračunaj da li ti se isplati ili ne Naši carinici po pravilu treba da prihvate original račun iz prodavnice ali i ne moraju i onda ćeš plaćati po carinskom katalogu kako si napisao.Ako budeš imao sreće carinik će ti ocariniti robu po orginal NETTO računu i onda si u debelom pl
 5. Ponesi samo dovoljno para i uživaj
 6. AFA-u mađarski porez dobijaš za robu od min.50000Ft po računu,a sad jesi li ti kupio Tv za 50000Ft ili kafe za 50000Ft to njih ne interesuje. Bitno je da ti mađarski carinik overi taj AFA papir koji ćeš posle da unovčiš u prodavnici gde si kupio robu.
 7. Skoro da je to! U pitanju su škorpije tačnije otrov iz crvene škorpije!
 8. 99% ljudi iz Subotice koji idu preko će ti doneti šta ti treba,a možeš i na bilo kojoj pijaci u NS da se raspitaš.Ako ni to ne pomaže oglase u ruku i zovi.
 9. Kupiš to što si naumio,raspakuješ lepo i kutije složiš a robu razbacaš po autu i preneseš preko grane jer za 200evra te neće niko gnjaviti od carinika,još ako vas bude 2-3 u kolima onda možeš i mladunče slona da preneseš
 10. Kursna lista http://www.nadix.hu/exchange/
 11. Arkad u Szegedu je novootvoren ima svega + besplatan parking evo link pa pogledaj šta ima od prodavnica www.arkadszeged.hu
 12. Pitaj u radnji gde kupuješ aparat kad možeš da podigneš AFA-u jer negde kažu tek posle 3dana,negde posle 7 dana a negde(90% radnji) možeš odmah da podigneš ali ko pita ne skita.
 13. Zivim u Srbiji, a imam i BiH pasos! A sta ako Srbija nije tranzit??? Ne znam kako je sad ali nekad su ti upisivali u pasoš da si uneo Tv u Srbiju pa kad ga iznosiš prijaviš ga carini i oni ti lupe pečat preko toga što su napisali.Ali ponavljam tako je bilo pre!
 14. Sad sam stigao iz HU ! Išao sam autoputem, od NS do Szegedina je ok put(može bolje ali nije loše za nas) ali od naše granice prema NS je katastrofa put sramota je za šta se uzimaju pare a još veća da se to zove auto-put .Putarina je 330dinsa,ko ide preko Srbobrana taj ne plaća ništa pa sad kome kako odgovara.Što se tiče AFA-e ,ovako je meni bilo, na granici HU-SRB kod Mađara se stane u krajnje desnu traku(sa papirom iz radnje gde si kupio robu i gde ćeš podići AFA-u) i čekaš da ti carinik priđe tj. pogleda robu,dok čekaš možeš otići kod Mađarskih pandura da ti udare pečat da napuštaš HU jer će
 15. Jel zna neko kuda se sad izlazi na auto-put NS-SU iz Novog Sada?Onaj Mrkonjić sve izlaze blokirao u pm