magi

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About magi

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. @burek U Segedinu ima decja robna kuca, zove se Brendon, odmah pored meka, imaju sajt, sa cenama, pa pogledaj...
 2. I ja imam master intesin i znam da moze normalno da se koristi u inostranstvu, a sto se konverzije tice, po zakonu od 05.12. prosle godine banke bi trebalo da konverziju vrse po srednjem kursu za tu valutu, tako da pogledajte na sajtovima vasih banaka kako se krece kurs.... I ja krecem prekosutra i nadam se uspesnom sopingu .gif' alt='::'>
 3. Blizi mi se polazak pa bih vas pitala za strucno misljenje, da li je bolje da uplatim pare na karticu ovde ili da tamo menjam u menjacnici? Do sada sam uvek nosila kes i tamo menjala ali sam procitala ovde negde na prethodnim stranama da je isplatljivije uplatiti ovde na karticu, da je kurs bolji....Pa ako neko ima iskustva ili je bio skoro pa zna kako se krece kurs cisto da uporedim bila bih zahvalna....... Da ne mislite da sam lenja, proverila sam kurs u bankama u segedinu ali ne znam koji je u menjacnici nema na sajtu..... I da, da li jos uvek traju snizenja?
 4. I ja sam zahvaljujuci ovoj temi vec dva puta uspesno sopingovala u segedinu, i uradila povracaj poreza pa vam svima zajedno veeeeeeeeliko hvala!!!! Ali sada bih i ja imala jedno konkretno pitanje, kakvo im je radno vreme pocetkom januara, cenim da posle nove godine rade normalno ali ipak da proverim, mislila sam da idem 05. januara. Da li ce sve raditi po standarnom radnom vremenu?