SinisaV

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About SinisaV

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Pri zadnjoj kupovini u C & A u Arkadu/Segedin dobio sam vaučer sa popustom od 25% na celokupnu kupovinu u periodu od 7-11 juna. Pa ako neko namerava da u tom terminu ide u shopping a pri tome se nameračio i na C & A neka se javi na PM pa ćemo se dogovoriti kako da pošaljem. Šteta da propadne ako već nekome može da koristi. PS. Pošto je vaučer na madjarskom oslonio sam se na info koji sam dobio od prodavačice, tako da ako nešto ne bude tako don't blame me.
 2. I sada mi tek kažete da preko Global Blue-a dobijam manje. A ja već preuzeo u Raiffu. Ostao sam kraći za 30tak evra. A dobro znam za ubuduće.
 3. Vezano za Mediamarkt i vraćanje celokupnog poreza, kupio TV u prošli četvrtak i na iznos AFA od 28.912 ft dobio za povraćaj 19.400 ft, što mu dođe po mojoj računici oko 18% AFA povraćaja. Inače oni su uključeni u Global Blue tako da ću u Raiff banci podići pare da ne čekam sledeći put kada budem išao.
 4. A pročitao sam sve postove od početka i ne pročita taj od juče. .gif' alt='::'> Hvala Maja.
 5. Ako može neko da pusti informaciju da li je potrebna međunarodna vozačka dozvola kada se ide do segedina? Za zeleni karton su mi rekli da nije potreban za Mađarsku. Hvala.