Med

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Med

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Čestitamo tati!!!! E, sad ćeš da budeš u fazonu da kupuješ jumbo pakovanja pelena, bebeću hranu, kolica, sedište i još tristamiliona pica-boca (osim ako vam ovo nije prvo dete pa već znate sve) !
 2. Hvala! Skoro da sam i zaboravio da se u evropskoj uniji ne radi nedeljom. Šalim se, znam da se radnik poštuje i da ne rade kako smo mi "navikli". U zadnjih nekoliko meseci smo igrom slučaja tri puta išli u Segedin. Od sada izbegavamo i petak jer se na Horgošu u večernjim časovima formirala neverovatna kolona i gužva zbog naših ljudi koji rade u Austriji. Oni vikendom dolaze u Srbiju, mi baš potrefili vreme kad ih je bilo najviše, oko 21 h. Preko sat vremena smo čekali.
 3. Razmišljam da odemo na dva dana u Segedin (možda i do Pešte...kad smo već tamo), ovo na dan me smara. Da li imate iskustva sa pansionima u Morahalomu, vidim da su cene skroz prihvatljive, ali zbog deteta želim preporuku! Hvala unapred.
 4. Pozdrav! Upravo sam pre par dana na jednom drugom forumu izneo kako smo pre neki dan kupili Cybex sedište za dete (u Segedinu) pa evo da to kopiram: Kupili smo autosedište koje kod nas košta 14000 din za 10000 din. Evo i koje: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/27090?storetype=store&store=9 Pa sad vi meni kažite jel se isplati? Nikakav povrat poreza, samo smo to uzeli u toj radnji (usput, tačno je pored Mc Donaldsa preko puta velikog Tesco marketa). U tom Tescu onako proleteli. Par džakova hrane za pse (10 kg - 530 dinara), vajkrem, malo sira, trajnih salama, tako...gluposti ko