Denny

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Denny

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. To je ta matematika. Jer se ovde moglo procitati da mozes povratiti ceo iznos u pomenutoj radnji, dok u ED-u samo 20%. Sto je je gledajuci sumu novca ustvari 27% PDV-a
 2. Hvala, zato sam i pitao, i izneo konkretno pitanje u vezi sume vracene AFA-e direktno na mestu kupovine, u ovom slucaju Mediamarktu. A ta matematika je kakva?
 3. Hvala zurnal. To sam video, ali nisam nasao to da je neko bas i vratio celih 27%.
 4. Hvala Pedjalon. Tako sam i mislio. Jos samo da mi neko potvrdi za iznos AFA-e koju cu vratiti direktno u Mediamarktu....
 5. Hvala. A vracam li punih 27% ili 20%?
 6. Meni su prvi put odgovorili, kada sam slao upit za stanje, za TV koji nije na akciji. NAkon toga sam poslao rezervaciju i nikad nisam dobio odgovor. POsle toga sam zvao, i rekli su da rezervacija vazi samo 24h. Ponovicu pitanje, vracanje AFA-e posle kupovine u Mediamarktu. Mogu odmah, sto znaci nazad u Mediamarkt bez prelaska granice??? Hvala
 7. Jedno pitanje za one koji su radili povracaj AFA-e u Mediamarktu. Zanima me kakva je procedura sa carinom? Uzimam pecat od Madjarskog carinika i odmah se vracam za mediamarkt, bez prelaska u Srbiju? Hvala.
 8. Ja isto, potvrdili da imaju jedan komad ali da ne mogu da rezervisu. Izgleda da je stanje na lageru mrsavo posle praznika. Ja planiram sledece nedelje da odem, ali kako stvari stoje moracu to da pomerim za jos nedelju dana.
 9. Neko je napisao da moze da se uradi rezervacija u mediamarktu. Ja sam im pisao, brzo su odgovorili, ali sem cene i kolicine na stanju rekli su mi da ne mogu da rezervisem.
 10. Znam da su malkice jaci, ali ovo vracanje AFA-e mi je bolje, posto kazete da moze odmah nakon pecata na carini. Cudi me da nema uvid u stanje svih televizora. Pises im na madjarskom ili engleskom?
 11. Pozdrav svima i hvala na korisnim informacijama. Sledece nedelje planiram da odem do Segedina i pazarim nesto tehnike. Zanima me da li imate neki uvid u stanje u mediamarktu, ili gledate samo ono sto je u akcijskom katalogu?