nova putnica

Members
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

About nova putnica

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jel se zna, mozemo li da letimo sa BUD aerodroma?
 2. Da li se zna, da li Francuska zahteva 14-dnevni karantin za nas iz Srbije?
 3. IATA kaže, ne možemo više u Češku (a mogli smo) "Effective 13 July 2020, nationals of Montenegro and Serbia are not allowed to enter."
 4. Da, da, bas sam gledala taj site. Ok, onda cekanje do daljnjeg....
 5. Jao, ja bih, odmah! Bila vec par puta, u pravu si, bas tako! 😄
 6. Jel zna neko gde nogu da proverim, zvanican info za ulazak u Portugal, da li mozemo i pod kojim uslovima...gledam gde da idem dok se jos moze.... I da li je za Italiju definitivno neophodna izolacija od 14 dana pri ulasku?
 7. Kako sada ide sa kartama koje su ranije kupljene, u Januaru recimo za wizzair, ako avion leti ali ti kao neko iz Srbije ne mozes u zemlju iz EU, obzirom na ovo...jel neko uspeo da refundira i kako?
 8. Gde ste videli da je ulaz u Cesku dozvoljen Srbiji, moze link? Mislim na zvanican info, tipa ambasada i sl
 9. Auuuuu, ne mogu da verujem...nadam se samo da neće i svi ostali po ugledu na njih.
 10. Zdravo. Interesuje me da li ce zemlje Evrope biti otvorene za nas, posle 15.06/01.07., za turisticka putovanja? Sve sto citam odnosi se samo na zemlje clanice EU, a gde smo mi u tome? Ima li najava sto se nas tice? Trebalo je da idem u Francusku u Julu, na odmor....Mozemo u Madjarsku, pa me interesuje da li neko zna, da li te onda nesto sprecava da letis iz Budimpeste dalje....Hvala. Pozz
 11. Zdravo. Interesuje me da li ce zemlje Evrope biti otvorene za nas, posle 15.06/01.07., za turisticka putovanja? Sve sto citam odnosi se samo na zemlje clanice EU, a gde smo mi u tome? Ima li najava sto se nas tice? Trebalo je da idem u Francusku u Julu, na odmor....Mozemo u Madjarsku, pa me interesuje da li neko zna, da li te onda nesto sprecava da letis iz Budimpeste dalje....Hvala. Pozz
 12. Nisam uzimala auto u Maroku, ali da znas, to je standardna stvar za rent-a-car svuda, isključivo kreditne kartice i depozit u visini 800-1200 eur.
 13. Da, da, moraću tako nešto da iskombinujem. Jel su polasci za pustinju (iz Marakesa) svakodnevni ili ne?