nova putnica

Members
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

About nova putnica

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I, jel ste platili? Zvanično je ovo još uvek na snazi, interesuje me šta se trenutno dešava u praksi?
 2. Da li to znaci da priznaju nas digitalni sertifilat ili ne? Pod uslovom da si vakcinisan vakcinom koju EMA priznaje. Ne pitam za ulazak u zemlju, vec za kretanje unutar pojedinih zemalja EU koje sada traze ovo za npr ulazak u muzeje, restorane i sl.
 3. Da li neko zna da li mi kao gradjani Srbije, mozemo da dobijemo EU Digital COVID Certificate, na osnovu nase potvrde o vakcinaciji (tzv digitalni zeleni sertifikat) i kako?
 4. Cao, da li je neko isao u Istanbul, u skorije vreme, interesuje me da li je bas obavezno nosenje maski na otvorenom? Zvanicno da, ali me interesuje sta se desava na licu mesta? Ne bih isla uopste ako moram da je nosim na otvorenom...Hvala.
 5. Cao, da li je neko isao ove godine u Istanbul, u skorije vreme, interesuje me da li je bas obavezno nosenje maski na otvorenom? Zvanicno da, ali me intetesuje sta se desava na licu mesta? Hvala.
 6. Hvala puno! Znaci nista. Ovo je vise da poludis.
 7. Ma da, nego mislila sam, mozda neko sa foruma ima iskustva, snalaze se ljudi 🙂....svakako, hvala!
 8. Da, tako sam i mislila. Imam rodjake u Holandiji, jedino ne znam koji je postupak sa tim pozovnim pismom, sta se navodi, da li su potrebni neki posebni razlozi, sta prolazi?
 9. Da li neko zna, postoji li neki nacin da se putuje u EU zemlje sa nasim pasosem, recimo, kao poseta porodici...ima li bilo kakvog nacina, tipa pozivno pismo....ili ne?
 10. Jel se zna, mozemo li da letimo sa BUD aerodroma?
 11. Da li se zna, da li Francuska zahteva 14-dnevni karantin za nas iz Srbije?
 12. IATA kaže, ne možemo više u Češku (a mogli smo) "Effective 13 July 2020, nationals of Montenegro and Serbia are not allowed to enter."
 13. Da, da, bas sam gledala taj site. Ok, onda cekanje do daljnjeg....
 14. Jao, ja bih, odmah! Bila vec par puta, u pravu si, bas tako! 😄